Lămâia, remediul natural pentru insomnii

1 75076 original jpg jpeg

Dacă suferi de tulburări de somn, ar trebui să bei în fiecare seară înainte de culcare un pahar de apă cu lămâie. Astfel, previi insomnia asociată cu stresul, alimentaţia nesănătoasă şi problemele de zi cu zi, iar calitatea somnului va fi îmbunătăţită.

Ştim că este recomandat să ne începem ziua bând un pahar de apă călduţă cu lămâie,deoarece este foarte bun pentru sănătate. Cu toate acestea,când sucul de lămâie este băut seara,vei avea parte de un somn odihnitor. După o săptămână,organismul va începe să se confrunte cu schimbări care te vor ajuta să dormi mai bine. Pentru cele mai bune rezultate,consumă acest remediu timp de o lună.

Beneficiile apei cu lămâie băută seara:

-Este stimulat procesul de detoxificare;-Este purificat sângele;-Este curăţat ficatul;-Este stimulată producţia de celule albe în organism;-Este îmbunătăţită funcţia pancreasului;-Este îmbunătăţită digestia.

Citeşte şi:Cât de grave sunt consecinţele insomniei

Pentru prepararea băuturii,ai nevoie de:

-250 ml de apă

-5 linguri de suc de lămâie

-1 lingură de miere

Începe prin a pune la încălzit apa,care nu trebuie să fie fierbinte. Toarn-o în pahar peste miere şi amestecă cu o lingură. La final se adaugă sucul de lămâie.

Citeşte şi:Usturoiul-remediu pentru insomnie

Mod de utilizare al remediului:

Este recomandat ca băutura să fie consumată jumătate din ea în cel mult două ore înainte de cină şi cealaltă jumătate înainte de a te băga în pat. Dacă vei bea apa cu lămâie în fiecare seară,vei observa că vei dormi mult mai bine şi că te vei trezi mult mai odihnită.

Credit foto:www.steptohealth.com