Remedii diabet zaharat. Un tratament-minune plus 5 sfaturi utile

remedii diabet zaharat jpeg

Remedii diabet zaharat. Diabetul zaharat trebuie ţinut sub control, pentru că este foarte greu de tratat. Acest remediu natural va ajuta la menţinerea constantă a nivelului de insulină în organism şi este cunoscut pentru beneficiile pe care le are. Ingredientul principal al acestei reţete este prazul.

Diabetul este o afecţiune care apare atunci când pancreasul nu mai produce suficientă insulină şi nu mai este capabil s-o folosească. Este obligatoriu ca insulina să fie în cantitate mare pentru ca organismulsă-şi îndeplinească funcţiile care implică necesarul de insulină. Altfel,se vor produce dezechilibre. Principalul ingredient din remediu este prazul,care este bogat în vitaminele A,C,K şi fibre şi este considerată cea mai bună legumă care are efect pozitiv în tratarea diabetului.

Citeşte şi:Sarea neagră,perfectă pentru diabetici!

Riscul de a suferi de diabet creşte pe măsură ce se înaintează în vârstă,iar cel mai bun mod prin care el poate fi prevenit este mâncatul de praz. Această legumă conţine,de asemenea,polifenoli,care ajută în lupta împotriva bolilor inflamatorii cronice,în special a diabetului  zaharat.

1. Remedii diabet zaharat - Reţeta remediului care te vindecă de diabet: Ai nevoie de:

-1 legătură de praz

-apă minerală

Remedii diabet zaharat - Mod de preparare:

Se spală prazul şi se pune în vasul cu apă minerală. Se acoperă şi se lasă peste noapte. După 24 de ore,lichidul poate fi băut. Se bea în fiecare zi. În scurt timp vei observa rezultatele.

Iată şi alte remedii diabet zaharat: 2. Alimentaţie sănătoasă

Ai grijă ca alimentele mâncate să fie scăzute în grăsimi  şi carbohidraţi. Aceasta este cea mai bună modalitate prin care poţi preveni diabetulzaharat.

3. Remedii diabet zaharat - Exerciţii fizice

Antrenamentul fizic timp de 30 de minute în fiecare zi ajută la menţinerea sub control a nivelului de zahăr din sânge şi este tratat eficient diabetul.

Citeşte şi:Cele mai bune ingrediente care curăţă arterele

4. Menţinerea sub control a greutăţii corporale

Atunci când greutatea este peste normal,riscul de a dezvolta diabet este crescut. Pentru a evita,încearcă să ţii sub control greutatea,pentru că,astfel,menţii stabil nivelul de glucoză.

5. Remedii diabet zaharat - Mănâncă la ore fixe  

Atunci când mănânci în fiecare zi la aceleaşi ore te menţii în formă. La fel se întâmplă şi cu nivelul de glucoză din organism,care va fi ţinut sub control.

6. Hidratează-te

Este foarte important să bei apă,pentru că este stimulată circulaţia sângelui din organism,iar acest lucru înseamnă menţinerea sub control a nivelului de zahăr din sânge.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com