Remedii pentru stimularea libidoului!

1 72366 original jpg jpeg

Atunci când există o fluctuaţie în hormoni apar mai multe probleme sexuale în rândul femeilor, lipsa libidoului devenind o problemă majoră. Acest lucru se întâmplă, în general, când femeile se află la vârstă fertilă. Atunci se apelează la tratamente, dar la fel de bune sunt considerate şi remediile naturale.

În afară de factorii fizici,există,de asemenea,alţii care afectează funcţionarea normală a hormonilor şi libidoului,cum sunt stresul,anxietatea şi munca excesivă. Dar cauza majoră a scăderii libidoului la femei este un factor numit încrederea în sine.

Dar şi dieta nesănătoasă,lipsa exerciţiilor fizice şi stilul de viaţă sedentar sunt factorii care contribuie la această condiţie într-o mare măsură,în ultima perioadă.Exisă mai multe medicamente care ajută la creşterea libidoului feminin,dar nu sunt deloc sănătoase. Prin urmare,cea mai bună opţiune rămân remediile naturale,care nu au efecte secundare.

Iată o listă cu câteva remedii care contribuie la creşterea libidoului feminin:   Ţelina

Ţelina este leguma care conţine un hormon numit androsteron,care ajută la creşterea dorinţei sexuale la femei. Include zilnic în alimentaţie ţelina în supe şi salate.

Avocado

Bogat în potasiu şi acid folic,avocado ajută la stimularea funcţiei glandei tiroide care,la rândul său,ajută la creşterea apetitului sexual.

Oul

Ouleste cel mai bun aliment care ajută la menţinerea echilibrului hormonal,ceea ce înseamnă şi menţinerea nivelului libidoului. Aşadar,dacă te confrunţi cu o scădere a hormonilor,mănâncă în fiecare zi câte un ou.

Banana

Banana este un fruct delicios,care se găseşte pe tot parcursul anului. Bogată în potasiu şi vitamina B,nu doar că va creşte nivelul de energie,ci şi libidoul atât la femei,cât şi la bărbaţi.

Smochinele

Acestea sunt bogate în aminoacizi,care sunt cunoscuţi ca un ajutor pentru libidoul feminin. Dacă vei mânca în fiecare zi smochine vei observa o îmbunătăţire.

Busuiocul

Folosit de secole,busuiocul este considerat cel mai bun remediu pentru stimularea libidoului. Trebuie doar să adaugi câteva frunze de busuioc în mâncare;ajută la stimularea simţurilor.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com