Remediu eficace care dizolvă pietrele la rinichi

1 72980 original jpg jpeg

Funcţia principal a rinichilor este de a se asigura că organismul este curăţat de toxinele în exces. De obicei, toxinele sunt dizolvate, dar, uneori, ele formează cristale mici, care se pot strânge în grupuri, devenind pietre. Pentru dizolvarea calculilor renali şi curăţarea rinichilor, încearcă următorul remediu.

Durerile abdominale severe,care radiază până în partea de jos a spatelui,se numără printre  simptomele uzuale ale pietrelorla rinichi. Mai pot apărea sânge în urină,şi,de asemenea,senzaţia de a urina foarte des.

Cum obţii remediul şi cum îl foloseşti

Pentru prepararea leacului,ai nevoie de apă şi de o legătură de coriandru. Taie frunzele de coriandru bucăţi mari. Pune-le într-un vas încăpător şi toarnă puţină apă peste ele. Pune recipientul pe foc şi ţine-l aproximativ 10 minute. Dă-l deoparte şi aşteaptă ca amestecul să se răcească. Strecoară-l şi ţine-l la frigider. Bea o cană din acest amestec în fiecare zi. Vei observa o schimbare a culorii urinei după câteva zile. Asta se întâmplă din cauza curăţării rinichilor şi,de asemenea,ca urmare a eliminării toxinelor acumulate.

Citeşte şi:Proprietăţile ascunse ale coriandrului asupra sănătăţii

Ce beneficii are coriandrul

Planta are numeroase beneficii pentru sănătate,piele şi păr,fiind foarte utilă în infecţiile produse de ciuperci şi bacterii,dar şi în alergii,intoxicaţii alimentare,afecţiuni ale inimii. Coriandrul este bogat în vitamina A şi C,complexul de vitamine B,fier,potasiu,cupru,zinc,magneziu.

Citeşte şi:Obiceiurile alimentare zilnice care afectează sănătatea rinichilor! Tu le ştii?

Frunzele de coriandru ajută rinichii să filtreze sângele şi să elimine sărurile,toxinele şi deşeurile. Pentru că,pe bază de infuzie,are efect diuretic puternic,coriandrul este foarte util în curăţarea şi detoxificarea rinichilor. Dar lista beneficiilor acestei plante nu se opreşte aici. Coriandrul mai este bun şi în indigestie,dureri reumatice,ulceraţiile gurii,umflarea picioarelor.