Remediu magic pentru cei care nu pot dormi

1 69513 original jpg jpeg

Dacă suferi de insomnie, atunci trebuie să încerci acest remediu natural care este pe bază de miere şi lapte. Este un remediu antic, cel mai bun, şi în plus, tot ce trebuie să faci este să-l bei înainte de culcare, şi vei adormi ca un bebeluş, în mai puţin de 10 minute.

Mierea şi laptele sunt ingrediente deja devenite tradiţionale în remediile folosite pentru insomnie. În plus,ambele au efecte atât de eficiente,dar devin magice când sunt combinate.Mierea este unul dintre alimentele care conţin zahăr,şi care determină o creştere controlată a cantităţii de insulină secretată,şi este cea care stimulează triptofanul,care stimulează la rândul lui creierul.Triptofanul este în mod normal transformat în serotonină,fiind cea care induce un sentiment de relaxare. Mai mult decât atât,serotonina este frecvent transformată în melatonină,fiind un ajutor pentru un somn odihnitor. Prin această cale,mierea şi laptele pot fi folosite pentru a reduce insomnia.

Iată cum prepari această poţiune magică: Ingrediente:

-250 ml de lapte

-o lingură de

-esenţă de vanilie

Mod de preparare:

Într-o oală mică,se pune la fiert laptele. După ce acesta a fiert,îl torni într-o cană în care ai pus lingura de miere,dar şi puţină esenţă de vanilie. Apoi amesteci bine în

cald pentru a se topi mierea. Asta este tot. Se bea înainte de a merge la culcare,şi în doar câteva minute,vei adormi.

Pentru cei ce au intoleranţă la lactoză,prepară reţeta exact cum am scris mai sus,dar înlocuieşti laptele cu unul fără lactoză,cum ar fi cel de soia,orez sau migdale.