Remediu natural pentru reducerea colesterolului

1 73318 original jpg jpeg

Reţeta tradiţională Amish vindecă mai multe boli şi consolidează sistemul imunitar. Amestecul de ingrediente prin proprietăţile lor ajută la reducerea colesterolului şi a tensiunii arteriale ridicate. Acestea sunt două dintre afecţiunile cu care multă lume se confruntă astăzi.

Cauzele care duc la creşterea colesterolului sunt alimentaţia,stresul,greutatea corporală,nivelul de activitate,vârsta şi sexul,dar şi starea generală de sănătate şi fumatul.Potrivit statisticilor,în România peste 30 % din persoanele adulte suferă de colesterol crescut. Se pare că cei care se confruntă cu această afecţiune sunt cei din Capitală cu un procent de 48 %,urmaţi de cei din Multenia,Banat şi Transilvania,Moldova şi Oltenia,cu procente apropiate.Hipertensiunea este o boală cronică care este caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Valoarea ridicată face ca inima să pompeze sângele într-un ritm mai accelerat. Potrivit studiilor efectuate,Organizaţia Mondială a Sănătăţii spune că a identificat hipertensiunea arterială sau tensiunea arterială crescută,ca fiind prima cauză a mortalităţii cardiovasculare.

Iată cum o poţi pregăti: Reţeta Amish pentru reducerea colesterolului şi a hipertensiunii arteriale Ingrediente:

-4 căţei de usturoi (pasat)

-o bucată de ghimbir ars

-o lingură de suc de lămâie

-o lingură de oţet de mere

-o linguriţă de miere

Mod de preparare

Modul în care se prepară este destul de simplu. Pune toate ingredientele enumerate în blender şi amestecă pentru câteva minute la viteză mare. După ce ai terminat,pui amestecul obţinut într-un vas cu capac şi-l pui în frigider pentru 5 zile.

Mod de utilizare

Acest amestec poate fi o cale de atac eficientă în cazul în care este consumată o linguriţă înainte de a mânca micul dejun şi cina,cu toate acestea nu trebuie să-l iei de mai mult de maxim 3 ori pe zi. Imediat după ce a trecut o săptămână de la începerea consumului,vei observa o diferenţă,reducându-se nivelul colesterolului,împreună cu hipertensiunea arterială.