Remediul care-ţi asigură orgasmul în timpul actului sexual!

1 72750 original jpg jpeg

Sexul poate fi destul de dezamăgitor, dacă nici tu, nici partenerul nu reuşiţi să aveţi orgasm, nu? Ei bine, ştiai că există un remediu pe care-l poţi face acasă, care te poate ajuta să ai orgasm de fiecare dată?

Imaginează-ţi că tu şi partenerul tău sunteţi implicaţi în actul sexual. Atmosfera este romantică,experimentaţi tot felul de lucruri noi în pat şi aşa mai departe. Cu toate acestea,spre final,tu sau el nu atingeţi punctul culminant. Acest lucru poate duce la frustrări şi este posibil să nu vă mai simţiţi excitaţi să mai faceţi sex,cel puţin o vreme. Pentru a atinge orgasmul,trebuie să existe un flux constant de sânge la organele genitaleşi creier. Aşa că,îţi recomandăm un remediu natural care poate îmbunătăţi circulaţia sângelui şi te poate face să atingi orgasmul fără nicio problemă.

Citeşte şi:4 poziţii sexuale care-ţi sabotează orgasmul

Cum funcţionează

Acest remediu dă rezultate promiţătoare,atunci când este utilizat în mod regulat. Pentru a-l obţine,ai nevoie de doar 3 ingrediente:morcovi,ou şi miere. Combinaţia dintre morcov,ou şi miere are capacitatea de a declanşa producerea anumitor hormoni sexuali din organism,care te pot ajuta sa ai orgasmeintense. În plus,acest remediu natural are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia sângelui la nivelul creierului şi a organelor genitale.

Citeşte şi:4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

Cum prepari remediul

½ cană cu morcovi tăiaţi cubuleţe

½ ou fiert

1 lingură miere

Pune ingredientele în blender şi mixează până când obţii o pastă consistentă. Nu adăuga apă! Remediul este numai bun de consumat,seara,după cină.

Credit foto:www.boldsky.com