Scapă de coşuri, în mod natural, acasă!

1 54229 original jpg jpeg

Când ţi-e lumea mai dragă, ai observant în oglindă că iar ţi-a apărut un coş? Roşeaţa, mâncărimea şi cicatricea care apare de cele mai multe ori nu doar că afectează aspectul unei persoane, ci, de asemenea, scade încrederea în sine.

Există mai multe moduri de a trata acneea. Medicii dermatologi recomandă măştile antiacnee,folosirea de creme şi antibiotice,sau,în ultimă intanţă,terapia cu laser.

Tratament naturist pentru acnee

Poţi să tratezi acneeacu suc din iarbă de grâu. Se ştie deja că acesta are foarte multe beneficii pentru sănătate:de la reducerea disconfortului menstrual până la scăderea în greutate. Bogat în minerale (calciu,fier,sodium,magneziu) şi vitamine (A,B,C şi E),despre sucul din iarbă de grâu se spune că este cea mai sănătoasă băutură.  

Sucul,aplicat pe faţă,ajută la reducerea acneei şi calmează pielea. Mai mult,sucul din iarbă de grâu conţine antioxidanţi şi întârzie,de asemenea,semnele de îmbătrânireale pielii,cum sunt liniilor fine,ridurile,petele. De asemenea,ajută la întinerirea pielii,făcând-o mai suplă şi fermă.

Cum prepari sucul acasă

Sucul din iarbă de grâu se găseşte în comerţ,dar îl poţi obţine şi acasă,dacă plantezi iarbă de grâu. Când prepari sucul,spală bine firele de iarbă,curăţă-le de eventualele reziduri şi pisează-le. Trece pasta prin sită şi extrage sucul.   

Cum îl foloseşti pentru tratarea acneei

Îmbibă o dischetă demachiantă în suc şi tamponează prin mişcări circulare zona afectată. Lasă sucul să acţioneze 10-15 minute,după care clăteşte cu apă călduţă din abundenţă.

Credit foto:www.fruit-powered.com