Slăbești? Dieta este importantă, dar asigură-te că faci un efort!

Pentru a pierde în greutate, mulți oameni încep în primul rând cu o dietă, deoarece este cel mai simplu mod de a vă schimba obiceiurile alimentare zilnice.

image

Aceasta este direcția corectă, dar nu este suficientă dacă doriți să vă lucrați cu adevărat corpul și să pierdeți în greutate. Este necesar, de asemenea, un antrenament adaptat corespunzător, iar pentru aceasta veți avea nevoie de echipamente și accesorii!

Scăderea în greutate este un proces dificil, care necesită multă muncă și timp. Este nevoie de determinare, de un plan corect și de o schimbare a obiceiurilor zilnice, legate de alimentație și sport. Activitatea fizică și o dietă adecvată sunt esențiale pentru a te bucura de o bună dispoziție și de o siluetă atrăgătoare.

Persoanele care vor să slăbească sunt de obicei cele mai motivate la început. Acest lucru vă oferă impulsul de care aveți nevoie, dar s-ar putea să nu fie suficient pe termen lung. Dieta este extrem de importantă, dar, în plus, trebuie să aveți un plan de exerciții fizice și echipamentul potrivit pentru a vă lucra mușchii și forma fizică. Astăzi, puțini oameni au timp să învețe totul de la zero și să își planifice în mod cuprinzător planul de slăbire. Cu toate acestea, de câțiva ani încoace, nu mai trebuie să te antrenezi într-o sală de sport sau în spații profesionale, ci îți poți crea literalmente o sală de sport acasă! Tot ceea ce aveți nevoie sunt câțiva metri de spațiu liber și puțină implicare.

Echipamente și consumabile pentru exerciții fizice la domiciliu

Dacă doriți să faceți exerciții fizice acasă, unul dintre cele mai populare aparate cardio este bicicleta staționară, care vă permite să faceți exerciții fizice oricând și la diferite intensități. Ciclismul la domiciliu vă permite să vă creșteți condiția fizică, condiția fizică generală și să vă întăriți mușchii din partea inferioară a corpului. Exercițiile fizice pe bicicletă au, de asemenea, un efect pozitiv asupra întregului sistem cardiovascular. Fiți atenți mai ales la bicicletele cardio moderne și funcționale. Le veți găsi în magazinul de sport online. Acesta este locul în care fiecare va găsi echipamentul potrivit pentru el însuși, cu control electronic sau manual al rezistenței. Datorită stresului redus asupra articulațiilor, ciclismul staționar la domiciliu este recomandat în special persoanelor în vârstă, femeilor însărcinate și sportivilor aflați în reabilitare după o accidentare.

De asemenea, veți recunoaște un magazin de sport bun prin faptul că oferă o selecție diversă de benzi de alergare electrice pentru alergare la domiciliu. Acestea sunt aparate cardio de ultimă generație, care vă permit să efectuați mai multe tipuri de antrenament: o plimbare ușoară, marșuri intense, intervale, trot și alergare rapidă sau chiar simularea unei ascensiuni intensive pe munte. Un antrenament sportiv pe o bandă de alergare electrică la domiciliu este o opțiune bună pentru persoanele cărora le place joggingul clasic și care caută o opțiune care să se potrivească nevoilor lor. Nu uitați, însă, că alergarea pe teren accidentat, mai ales dacă sunteți supraponderal, poate avea multe efecte negative asupra sănătății. Producătorii buni de benzi de alergare electrice folosesc tehnologie și sisteme moderne pentru a asigura o amortizare adecvată. Aceasta protejează mult mai bine picioarele și articulațiile (gleznă, genunchi sau șold) și coloana vertebrală. Alergarea este la fel de eficientă ca la sol!

image

În plus față de funcționare, există și orbitrekul. Acesta este un aparat grozav și foarte eficient pentru persoanele care doresc să piardă în greutate sau să își îmbunătățească condiția fizică. În plus, spre deosebire de o bandă de alergare, un orbitor nu solicită la fel de mult articulațiile, deci este o alegere bună pentru persoanele supraponderale. Un orbitor implică simultan mușchii picioarelor și ai părții superioare a corpului. Vă permite să aveți grijă de silueta dumneavoastră, vă dezvoltă rezistența și condiția fizică. Contrar aparențelor, este un aparat foarte antrenant; o oră de exerciții poate arde de la 400 până la 800 de calorii! Este o activitate recomandată în special persoanelor cu un stil de viață sedentar.

Merită să amenajați o zonă de fitness acasă?

Orice modalitate de a face mișcare este bună! Asigură-te totuși că ai echipamentul potrivit în magazin, acesta oferă echipamente cardio de top de la producători de top din întreaga lume. Vă recomandăm aparatele cardio funcționale dotate cu facilități și facilități precum ecrane LCD sau suporturi speciale pentru un smartphone sau chiar o tabletă, astfel încât să puteți folosi internetul în mod confortabil în timp ce faceți exerciții. În plus, afișajele indică, de asemenea, cei mai relevanți parametri de antrenament, cum ar fi pulsul, distanța, timpul de activitate, viteza curentă sau rotațiile pe minut (RPM).