Soluţii naurale contra respiraţiei urât mirositoare

1 70502 original jpg jpeg

De cele mai multe ori, respiraţia urât mirositoare, cunoscută şi ca halenă, este cauzată de excesul de bacterii din gură. Problema poate fi remediată cu ajutorul leacurilor din natură. Iata cateva soluţii naurale contra respiraţiei urât mirositoare.

Soluţii naurale contra respiraţiei urât mirositoare-Mananca fructe proaspete

Şi când urmezi un tratament medicamentos poate apărea halena,din cauza uscării gurii. În această situaţie,este recomandat să mânânci fructe care stimulează producţia de salivă,precum citricele,dar şi merele şi perele. Şi fructele proaspete,consumate în fiecare zi,după ce ai luat masa,ajută la curăţarea danturii,mai ales că nu ai tot timpul posibilitatea să te speli pe dinţi:când iei masa în oraş sau când eşti la serviciu.

Soluţii naurale contra respiraţiei urât mirositoare-Apa de gura cu uleiuri esentiale  

 

O altă soluţie naturală eficientă este apa de gură,pe care o poţi prepara din amestecul de uleiuri esenţiale,cu apă şi puţin alcool. Astfel,vei obţine o apă de gură natural,pe care o poţi folosi în fiecare zi. La prepararea apei de gură poţi folosi 10 picături de ulei esenţial de eucalipt,10 picături de ulei esenţial de portocale,50 ml de apă şi o linguriţă de alcool. Amesteci bine şi pui lichidul într-o sticluţă. Îţi clăteşti gura ori de câte ori simţi nevoia.

Mai multe soluţii naturale contra respiraţiei urât mirositoare găseşti pe clicksanatate.ro.Recente