Sucul care reduce instant durerea de cap şi migrenele

1 72902 original jpg jpeg

Dacă te confrunţi în mod frecvent cu dureri de cap sau migrene, atunci trebuie să încerci acest remediu natural pe bază de spanac şi ghimbir.

Migrena este afecţiunea care implică dureride cap insuportabile şi de durată şi cu care o persoană se confruntă cel puţin o dată pe an. În plus,poate fi însoţită de simptome precum senzaţie de greaţă şi sensibilitate la lumină sau sunet.În cazuri foarte rare,oamenii care suferă de migrenă ajung să fie internaţi în spital.Alte simptome comune ale migrenei sunt:durere de gât şi faţă,ameţeli,vedere înceţoşată,congestie nazală,sensibilitate.Migrenele sunt în mod normal cauzate de dezechilibrele hormonale,depresie,anxietate,dieta nesănătoasă sau limitată,ca efect secundar al anticoncepţionalelor sau menopauzei.

Citeşte şi:Durere de cap sau migrenă?

Pentru a combate durerea de cap devenită insuportabilă,oamenii apelează la pastile de durere puternice. Dar aceste medicamente pot avea efecte adverse,de aceea,este mai bine ca migrena să fie prevenită prin alte modalităţi.

Sucurile naturale sunt unele dintre ele,fiind remediile naturale care nu au niciun efect secundar.

Reţeta remediului natural:

Acest remediu natural are capacitatea de a reduce durerea de cap şi migrena atunci când este luat în proporţie corectă,în mod regulat. De asemenea,trebuie remarcat faptul că,împreună cu luarea lui,este important să se practice yoga şi exerciţii de respiraţie şi să fie adoptată o dietă sănătoasă.

Citeşte şi:Băutura antică care te scapă de migrenă în 10 minute

Spanacul este o sursă bună de vitamina B6 şi zinc,astfel încât aceasta poate stimula fluxul de sânge oxigenat la creier şi către întreaga regiune a capului,ajutând la reducerea durerii. Atât strugurii verzi cât şi ghimbirul conţin antioxidanţi puternici care pot reduce inflamaţia produsă de migrenă în creier,reducând astfel durerea de cap.

Ai nevoie de:

-4 linguri de suc de spanac

-2 linguri de struguri verzi (pulpa)

-2 linguri de suc de ghimbir

Mod de preparare:

Pune ingredientele enumerate într-un vas mic. Amestecă bine cu o lingură,şi băutura este gata de băut. Se bea în fiecare dimineaţă,după mâncarea micului dejun,timp de 10 zile. Nu adăuga zahăr.

Sursă+credit foto:boldsky.com