Sucurile naturale care scad colesterolul rău

1 57001 original jpg jpeg

Nivelul ridicat de colesterol rău creşte riscul de dezvoltare a afecţiunilor cardiovasculare. Însă, el poate fi ţinut sub control dacă este schimbat stilului de viaţă şi este acordată mai multă atenţie alimentaţiei. În mod similar, pentru scăderea colesterolului foarte bune sunt sucurile naturale.

Sucul de portocale

Sucul de portocale este eficient în scăderea nivelului de colesterol rău,îmbunătăţind sănătatea cardiovasculară. Prin consumul zilnic a unui pahar de suc de portocale proaspăt stors,riscul de atac de cord poate fi redus cu 25%.

Citeşte şi:Uleiul de cocos scade colesterolul şi „topeşte“ grăsimea abdominală

Sucul de morcovi

Morcovul este considerat regele legumelor. Datorită proprietăţilor şi substanţelor nutritive pe care le conţine,sucul de morcovi are capacitatea de a scade excesul de grăsimi din sânge şi,implicit,colesterolul,dar şi să îmbunătăţească funcţiile fierei. Vitamineleşi mineralele din această legumă sunt extrem de benefice pentru întărirea oaselor şi dinţilor.

Sucul de sfeclă roşie

Ştim că sfecla roşie este una dintre cele mai sănătoase legume. Însă,sucul de sfeclă roşie este foarte bun pentru îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi pentru evitarea închegării sângelui. În plus,reduce nivelul colesteroluluirău. Poţi prepara sucul de sfeclă roşie prin combinarea lui cu doi morcovi şi o roşie. Dacă sucul obţinut este prea gros,poţi adăuga puţină apă în el.

Sucul de ţelină

Ţelina este una dintre legumele care conţine foarte multe substanţe nutritive care acţionează pozitiv în organism. Ele au abilitatea de a scade nivelul de colesterol rău,de a preveni indigestia,balonarea,artrita şi reumatismul,dar şi de a îmbunătăţi sistemul digestiv. Consumă zilnic câte un pahar de suc de ţelină.

Citeşte şi:Cele mai bune leacuri anticolesterol

Sucul de măr

Un alt suc natural la fel de bun şi sănătos este cel de măr. Sucul de măr este ideal în scăderea nivelului de colesterol rău,pentru îmbunătăţirea funcţiilor ficatului combatătând inflamaţiile interne. În plus,sucul de măr are efect detoxificant în organism. Te poţi bucura de toate beneficiile sucului de măr dacă-l bei de două ori pe zi.

Credit foto:www.findhomeremedy.comRecente

Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg