Jocuri „casual” pentru distracție în doze mici

Pentru că trăim în epoca vitezei și totul se întâmplă într-un ritm alert, oamenii au nevoie să mai și relaxeze.

image

Una dintre metodele preferate de tot mai multe persoane este jucatul la cazinoul online, deoarece o pot face direct de pe mobil și nu trebuie să irosească timpul.

Erau vremuri când pentru a te distra era nevoie să mergi într-o vacanță sau să aștepți ziua liberă pentru a putea face lucrul acesta. Astăzi, oamenii se pot destinde chiar în drumul spre casă, iar cazinoul online este cel care le oferă această posibilitate. Reprezintă una dintre cele mai la îndemână forme de distracție și totul pentru că se poate accesa în drumul spre casă, în mașină, din propria sufragerie.

Cazinoul Mr. Bit este unul dintre operatorii care își desfășoară activitatea în online și care o face conform legislației în vigoare și sub atenta supraveghere a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. avantajul unui cazinou online este că permite accesul către o gamă variată de jocuri și tot ce trebuie să faci pentru a te alătura este să optezi pentru Mr. Bit înregistrare. Sloturi, ruletă, baccarat, blackjack sunt doar câteva dintre jocurile care provin de la cei peste 30 de furnizori

Sloturi

Inventate cu sute de ani în urmă, sloturile au fost adaptate conform cerințelor, iar datorită tehnologiei sunt în număr de zeci de mii. În esență s-ar putea spune că au un principiu de funcționare relativ identic, însă diferă prin caracteristici. De asemenea, temă adoptată de furnizor pentru fiecare tip de joc în parte este și cea care atrage atenția în sensul bun și le face să fie interesante. Inspirate din filme, desene animate sau pur și simplu din realitatea zilelor noastre, păcănelele pot fi jucate în numărul foarte mare, cu atât mai mult la Mr. Bit unde se găsesc jocuri de la peste 30 de furnizori.

Blackjack

Încă nu se poate spune exact când a apărut exact jocul, dar conform mențiunilor este originar din Franța anilor 1700 și se referea la un joc numit „Vingt-et-un” care tradus înseamnă „21”. Astăzi dispune de nenumărate variante și este unul dintre cele mai populare jocuri de masă care se pot juca prin intermediul unui cazino online. Varianta cu dealer live este posibilă datorită transmisiunii cu camere de ultimă generație.

Rolul jucătorilor nu este să joace unul împotriva altuia, ci singurul lor adversar pe care trebuie să îl învingă este dealerul. Aceasta este și frumusețea blackjack-ului, iar regulile sunt și ele foarte ușor de înțeles. Câștigă cel a cărui suma a cărților primite este 21 sau cât mai aproape de aceasta, dar nu mai mare. Dacă suma este mai mare, atunci mâna este pierdută automat. Câte două cărți cu fața în sus sunt împărțite către fiecare jucător, dar dealerul are doar o carte la vedere și una cu fața în jos. În funcție de suma pot fi solicitate mai multe cărți și întreprinse alte acțiuni de către jucător cum ar fi să împartă mâna sau să renunțe la mână. Valoarea cărților de la 2 la 9 este aceeași înscrisă pe ele, As-ul poate valora 1 sau 11, iar 10, J, Q și K au valoarea 10.

Ruletă

Unul dintre cele mai vechi jocuri de cazino. Jocul de ruletă are loc pe o masă specială cu o roată care este împărțită în mai multe diviziuni egale cărora le sunt atribuite numere de la 0 la 36 în varianta europeană și unde dealerul aruncă o bilă. În prezent este nelipsit din cadrul unui cazino și unul dintre motive îl reprezintă regulile foarte ușor de înțeles și pariurile care pot fi plasate începând de la sume foarte mici, dar există și mese exclusiviste care sunt destinate VIP-urilor.

Datorită popularități sale și a faptului că a făcut înconjurul lumii, jocul a cunoscut și alte variante, care astăzi pot fi accesate în cadrul oricărui cazinou online. Pe lângă ruleta europeană care este cea mai căutată versiune, mai există și ruleta franceză, Auto Ruleta, Lightning Auto-Roulette. Ruleta americană iese puțin în evidență datorită faptului că sunt 38 de numere pe roată, se adaugă un dublu zero tuturor celorlalte numere întâlnite în varianta clasică.

Baccarat

Unii spun că reprezintă o variantă care se aseamănă mult cu blackjack-ul, însă poate pentru că regulile sunt simple și se joacă cu cărți. Aici jucătorul poate paria pe mâna lui, egalitate sau pe mâna dealerului și tot ce trebuie să se întâmple la finalul unei mâini este să fie suma 9 sau cât mai aproape de aceasta, iar dacă valoarea cărților din mână depășește suma maximă mâna nu se pierde, ci este luată în considerare doar ultima cifră. Spre exemplu, dacă este 13 valoarea mâinii, se va lua în considerare doar 3.

Dealerul împarte două cărți pentru fiecare jucător în parte, cât și pentru el, dar în funcție de ceea ce se întâmplă la masă se poate solicita cel mult o carte în plus. Interesant la o masă de baccarat este că se pot așeza foarte mulți jucători, cu atât mai mult în mediul online.

Astăzi te poți distra așa cum își dorești dacă accesezi un cazinou online. Acolo ai o gamă variată de produse și posibilitatea de a face lucrul acesta și direct din mișcare sau din propriul apartament.



Recente

shutterstock 2264857775 jpg
shutterstock 1316292563 jpg
Exercitii pentru barbia dubla  Sursa foto shutterstock 2399863527 jpg
școlar  foto   Shutterstock jpg
Tocana de legume  Sursa foto shutterstock 713004241 jpg
Cum poate magneziul reduce simptomele sindromului premenstrual la femei jpg
Cadou femeie 2448635887 jpg
Metode antistres detoxifiere mentala  Sursa foto shutterstock 2500322713 jpg
shutterstock 2045104589 jpg
shutterstock 2169907187 jpg
Metoda care ajuta aprintii sa si pregateasca rapid copiii de scoala  Sursa foto Pixabay jpg
shutterstock 617788556 jpg
Zacusca de ciuperci  Sursa foto shutterstock 750171562 jpg
Tort de clatite  Sursa foto shutterstock 357884531 jpg
shutterstock 2050732577 jpg
Vitamina care previne tulburarile de memorie  Sursa foto shutterstock 414407089 jpg
Zacusca dovlecei  Sursa foto shutterstock 458289046 jpg
shutterstock 2404914829 jpg
Chec cu afine si fulgi de ovaz  Sursa foto shutterstock 612616646 jpg
shutterstock 2407845029 jpg