3 idei de încălțăminte pe care le poți purta cu un palton în funcție de efectul stilistic pe care ți-l dorești

Sezonul rece readuce în prim-plan o piesă extrem de versatilă, îndrăgită atât de doamne cât și de domni.

image

Probabil v-ați gândit deja la clasicul palton. Dacă acesta este ales într-o nuanță neutră de bej, negru sau chiar gri, acesta poate fi combinat cu ușurință și integrat cu succes aproape în orice ținută, indiferent de locația în care mergeți. Prin comparație, celelalte alternative pentru a vă asigura confortul termic în anotimpul rece sunt fie prea sport, fie prea formale.

    Paltonul nu impune un cod stilistic extrem de strict și oferă celei care îl poartă o libertate extrem de mare în ceea ce privește accesorizarea.

Iată 3 idei inspirate de încălțări care pot fi folosite pentru a accesoriza un palton în funcție de look-ul dorit.

1. Un look elegant

O astfel de apariție este de obicei asociată cu evenimente deosebite. Totuși, nu este nimic greșit dacă preferi un stil elegant pentru zi de zi – poate deveni chiar semnătura ta distinctivă, care te va diferenția cu siguranță oriunde ai merge! Pentru că unele paltoane sunt piese elegante prin definiție datorită croielii, experimentele prea îndrăznețe nu sunt indicate. La o astfel de ținută puteți accesoriza pantofi stiletto sau chiar o pereche de botine cu toc, care sunt o variantă mult mai inspirată pentru temperaturi scăzute. Pentru o vreme ploioasă sau chiar ninsori, botinele cu toc gros te pot ajuta să fii elegantă și să te simți confortabil în același timp. Există și modele îmblănite care te pot proteja cu succes împotriva frigului fără a-ți ruina look-ul. Pe kalapod.net găsești diverse variante dintre care o vei putea alege pe cea perfectă pentru paltonul tău!

2. Un look casual

Tocmai pentru că este feminin și marchează frumos silueta spre deosebire de gecile clasice din fâș, care se potrivesc mai degrabă la ținute sport, paltonul poate fi integrat cu succes și în ținute lejere, casual, care să-ți ofere libertate de mișcare pentru întreaga zi, chiar și atunci când ai multă treabă în oraș. Dacă trebuie să mergi mult pe jos, varianta perfectă pentru a-ți accesoriza ținuta constă într-o pereche de sneakers, confecționați fie din piele, fie din material textil. Modelele din piele sunt mai ușor de integrat în sfera casual și sunt mai potriviți pentru sezonul de toamnă deoarece protejează mai bine împotriva umezelii.

3. Un look pentru birou

Paltonul este fără îndoială o opțiune perfectă pentru a merge la job, asigurând un aspect îngrijit și rafinat. Pentru a te bucura în același timp de comoditate poți alege o încălțăminte cu talpă plană – ghete sau chiar niște pantofi cu toc gros. De asemenea, în cazul pantalonilor strâmpți pe picior asortați la un palton care nu este mai lung de genunchi, o pereche de cizme completează perfect întreg ansamblul vestimentar.

Astfel, paltonul poate deveni o piesă statement în garderoba ta în timpul sezonului rece, putând fi integrat în toate tipurile de ținute. Accesorizarea va determina look-ul final!

Sursă foto: Pexels.com



Recente

ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg