3 produse indispensabile din garderoba de toamnă a oricărui copil

Începerea grădinițelor și a școlilor este un motiv de bucurie și de îngrijorare, totodată, pentru părinți.

image

Bucuria vine din faptul că cel mic va petrece timp învățând multe lucruri noi, se va reîntâlni cu prietenii săi și va petrece mai mult timp de calitate în afara casei. Pe de altă parte, cu această bucurie vin la pachet și teama de îmbolnăvire, odată reîntors în colectivitate, și stresul că trebuie mers la cumpărături pentru garderoba sezonului rece. 

Și pentru că cei mici au preferințe în materie de îmbrăcăminte, sesiunea de shopping nu se anunță a fi una relaxantă. 

Spre deosebire de generațiile anterioare, copiii din ziua de astăzi au posibilitatea de a-și alege lucrurile necesare în funcție de propriile gusturi, lucru care îngreunează semnificativ viața părinților. Înainte, pregătirea pentru începerea grădiniței sau a școlii consta mai mult în cumpărarea rechizitelor, dar nevoile copiilor din prezent sunt mult mai diversificate.  

Pe lângă anumiți eroi din desenele animate sau din filmele pentru adolescenți, mulți copii au deja o marcă preferată în materie de fashion. Astfel, misiunea părinților este, de multe ori, una mai grea decât anticipau, alocând mai mult timp căutării produselor potrivite, care să fie pe placul celor mici, dar și pe cel al adulților.  

Iată câteva trucuri de care să ții cont pentru a-ți ușura viața de mămică atunci când mergi la shopping pentru garderoba sezonului rece pentru cel mic: 

Încălțăminte cu scai sau fermoar 

Cel mai probabil, copilul tău va fi atras de o pereche de pantofi sport datorită culorii preferate sau a unor imagini regăsite pe aceasta. Pentru o mai mare ușurință la încălțare, caută modele de adidasi cu arici sau de ghete cu fermoar, astfel încât copilul să se poată descurca singur. Avantajul este că vei găsi astfel de sisteme de închidere la majoritatea modelelor de încălțăminte, astfel că sunt șanse să găsiți mai repede un model plăcut de cel mic.  

Geacă ușoară cu glugă și umplutură de puf  

Este un produs pe care îl găsim prin majoritatea magazinelor, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Este un produs revelator, ideal de purtat atât în zilele senine, cât și în cele ploioase sau cu rafale puternice de vânt.  

Avantajul acestor geci este faptul că, deși sunt ușoare, datorită umpluturii cu puf, acestea mențin o temperatură potrivită corpului și, dacă vei alege un material impermeabil, nu ai de ce să-ți faci griji dacă pe cel mic îl va prinde ploaia afară. Majoritatea sunt vândute împreună cu un săculeț în care pot fi depozitate cu ușurință, având dimensiuni extrem de reduse spre deosebire de gecile clasice.  

Cizme din cauciuc  

Dacă cel mic încă nu a crescut suficient de mult încât să le refuze, o pereche de cizme din cauciuc sunt de nelipsit din viaţa unui copil. Modelele aflate pe piaţă în prezent sunt atât de atent lucrate încât, de multe ori, par o pereche de cizme normale. 

În plus, cele pentru copii au modele actuale extrem de atractive, cu personaje viu colorate. Acestea sunt perfecte atât pentru orele de joacă în parc, cât şi pentru dimineţile ploioase când cel mic se duce la grădiniţă sau la şcoală. 

Cumpărăturile pentru copii au devenit în ultimii ani tot mai dificile, pe piaţă existând atât de multe produse încât îngreunează decizia părinţilor şi a copiilor. Deşi adulţii cunosc mai bine nevoile unui copil, pentru ca banii să nu fie investiți inutil, părinţii trebuie să ţină cont de gusturile şi dorinţele celor mici. 

Sursa foto: Shutterstock Page Break 



Recente

Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg