7 trenduri feminine pentru primăvara aceasta

Dacă ești pasionată de fashion, cu siguranță te interesează care sunt cele mai recomandate trenduri feminine în primăvara anului 2024.

image

Fie că vorbim despre rochii elegante, paltoane, pantaloni, fuste sau cămăși de damă elegante, sigur vei găsi ceva care ți se potrivește, în materialul de față.

Te invităm, deci, să descoperi care sunt recomandările celor mai mari case de modă în ceea ce privește tendințele în fashion de primăvara aceasta.

1.     Stilul clasic și elegant

Pentru că stilul clasic nu se va demoda niciodată, este de la sine înțeles faptul că acesta reprezintă una dintre tendințele principale în modă în sezonul în care tocmai am intrat. Fie că îți place să porți rochii elegante, fie că preferi costumele formate din pantaloni și sacou sau fustă și sacou, nu vei da greș cu stilul clasic și elegant. Culorile predominante în această primăvară, dacă ne referim la stilul clasic, sunt alb, negru, bej și gri. Așa că alege-ți rochiile, camasile de dama elegante sau costumele și te asigurăm că te vei încadra în tendințele stilistice de primăvara aceasta.

2.     Imprimeurile florale

Un alt trend recomandat de creatorii de haine este cel al imprimeurilor florale. Primăvara aceasta, indiferent dacă vei purta fuste, rochii, pantaloni sau chiar pantofi, cu acest tip de imprimeu poți să fii sigură că ești la modă orice ai alege.

3.     Franjurii

Pentru că vorbeam mai sus despre trendurile care revin în modă, este cazul să pomenim aici și franjurii. Mult mai populari acum câțiva ani, franjurii revin în tendințe primăvara aceasta și îți oferă look-ul feminin sexy, dar și o ținută care să te ajute să te simți liberă și în largul tău. Alege să îi porți în construcția gecilor, a rochiilor casual sau al rochiilor elegante sau chiar în construcția pantalonilor și simte-te în largul tău purtând aceste ținute.

4.     Pantalonii scurți

Și pantalonii scurți se înscriu în logica pieselor care nu se vor demoda niciodată, așa că dacă ești fan a acestei piese vestimentare, cu siguranță tocmai ce ți-am dat o veste bună acum anunțându-te că aceștia reprezintă una dintre tendințele în fashion în acest sezon. Alege modelul și materialul care îți place cel mai mult și care te reprezintă cel mai bine și ești gata să ieși din casă.

5.     Salopetele

Tot din categoria piese vestimentare îți vom vorbi acum și despre salopete care rămân în trend și primăvara aceasta. De câțiva ani buni salopetele reprezintă alegerea ideală în orice context te-ai afla, așa că dacă îți plac salopetele, le poți alege în continuare. Te asigurăm că nu vei da greș cu acestea. Poate că îți plac salopetele din blugi, din bumbac sau din mătase. Îndreaptă-te către cele potrivite stilului tău și ocaziei cu care le porți și fii gata să strălucești.

6.     Rochiile albe

O altă tendință pe care te poți baza în acest sezon o reprezintă rochiile albe. Fie că alegi să le porți la birou, fie că le porți într-o plimbare sau în cadrul unei ieșiri în oraș, alege stilul vestimentar care te caracterizează și modelul care îți place cel mai mult și pregătește-te să fii cool în noua ta rochie albă.

7.     Stilul futurist

Revenim la prima tendință de la care am plecat, adică de la stil, și vom încheia rotund. Îți vom dezvălui un alt trend în materie de modă în primăvara aceasta. Pentru că ne aflăm într-o continuă expansiune a tehnologiei și a tot ce înseamnă digital, era aproape imposibil să nu se concretizeze stilul futurist și în ceea ce privește moda. Ei bine, în primăvara asta se poartă orice duce în direcția aceasta, de la volumele sculpturale și până la țesăturile modelate și culorile vii. Dacă simți că rezonezi cu acest stil, îți dorim mult succes în a-ți lua ținutele care ți se potrivesc cel mai bine.

Acum, că ai aflat care sunt trendurile în materie de modă în primăvara aceasta, nu îți rămâne decât să îți faci lista de cumpărături și să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg