Aliatul tău în infecţiile urinare (P)

simeon stalpnicul png

Infecţia urinarã este una dintre condiţiile patologice frecvente, întâlnitã cu incidenţã mai mare la femei, din cauza particularitãţilor anatomice, în special vecinãtatea între orificiul urinar şi anus.

50% din femei suferã cel puţin o datã în viaţã de o formã de infecţie urinarã,agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli,responsabilã de producerea a 85% dintre infecţii.

Infecţiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral,expunerea excesivã la frig,litiaza renalã,infecţiile genitale,diabet.

Acum,pentru că ştii cauza suferinţei tale,îţi facem cunostinţă cu aliatul de care ai nevoie pentru a câştiga lupta. Este un remediu corect şi te ajută să şi previi,nu doar să combaţi afecţiunea. Gama Uractiv de la Fiterman Pharma cuprinde produse menite să te ajute atât la depistarea infecţiilor urinare (Uractiv test),cât şi la menţinerea sănătăţii tractului urinar. Gama Urcativ este o gamă complexă care cuprinde produse pentru adulţi,dar şi produse pentru copii,femei însărcinate sau care alăptează.

Produsele din Gama Uractiv au la bază inovaţia continuă,dar şi păstrarea valorilor şi beneficiilor tradiţionale.

NoulUractiv Forte x 10 capsulete ajută,prin concentraţiamărită de albastru de metilen şi extracte naturale standardizate din strugurii ursului să lupţi eficient împotriva infecţiilor urinare,sau să previi recidivele.

Pentru tine,în această perioadă,produsul este disponibil în farmacii şi magazinele naturiste într-un pachet special:Uractiv Forte+CADOU şerveţele intime umedela un cost de 32 Ron.

Uractiv Forteesterecomandat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani. Utilizarea acestuia contribuie la  menţinerea sănătăţii tractului urinar,la funcţionarea normală a rinichilor şi favorizează diureza prin eliminarea din organism a subsţantelor nocive,a produşilor toxici şi substanţelor străine sau în exces,rezultate din procesele metabolice.

Detalii găsiţi pe:www.uractiv.rosau facebook.com/LaboratoareleFitermanRecente

clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara  Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere  Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese  Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille  Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg