Care sunt pantofii potriviţi pentru toamna aceasta?

Toamna este anotimpul culorilor pastelate, este momentul din an în care vestimentația fiecăreia dintre doamne şi domnişoare poate fi concepută raportat la frumuseţea naturii.

image

Tonuri de maro, galben, verde şi ruginiu se împletesc echilibrat în peisajele tomnatice, adoptarea acestora şi în ţinutele feminine, reprezentând o idee foarte inspirată şi în tendinţe. Fiecare look feminin va fi punctat de piese vestimentare care te poartă prin varii tendinţe şi abordări stilistice, încălţămintea reprezentând întotdeauna vedeta, nota distinctivă care dă tonalitatea întregului outfit.

Cum asortezi pantofii la ţinutele de toamnă?

Odată cu răcirea vremii, ţinutele feminine se bucură de multă creativitate, piesele vestimentare şi accesoriile fiind foarte ofertante. În acest tablou plăcut de toamnă, o pereche de pantofi damă piele va fi aleasă astfel încât să cadreze perfect cu întreaga ţinută. Alegerea pantofilor reprezintă una dintre etapele esenţiale în conceperea unui outfit feminin, tocmai datorită importanţei acestora în imaginea de ansamblu.

Pantofii din piele se vor bucura întotdeauna de aprecierea doamnelor, fiind eleganţi, versatili, rezistenţi la umiditate, comozi şi foarte practici. Îţi poţi crea o ţinută elegantă într-o zi rece de  toamnă, purtând un costum format dintr-o fustă midi şi un bolero, cărora le adaugi pantofii potriviţi cromatic, eşarfa în tonuri tomnatice şi poşeta.

Cizmele scurte şi ghetele -Vedetele sezonului

În tumultul şi graba de zi cu zi, fiecare îşi doreşte să se simtă confortabil în ţinuta aleasă, alegerea încălţămintei potrivite reprezentând o provocare. Dacă îţi plac ţinutele casual, relaxate şi foarte moderne, atunci nu ezita să îţi creezi un outfit plin de stil şi personalitate, alegând să porţi ghete damă piele ori de câte ori vrei să te simţi bine şi confortabil într-o zi rece de toamnă. Poartă  ghetele din piele cu o pereche de blugi skinny, adaugă un pulover oversize  sau o bluză asimetrică şi nu uita de accesorii, o geantă de dimensiuni mari, un fular adăugat neglijent la gât  şi o pereche de  mănuşi din piele.  Vei obţine un look relaxat, potrivit plimbărilor prin  oraş sau atunci când vrei să pleci într-o călătorie.

Toamna este un anotimp capricios, astfel că într-o zi ploioasă vei alege să îţi creezi ţinute impermeabile, în care vei combina o pereche de pantaloni mulaţi din piele cu o cămaşă, adăugând un trench modern şi o pereche de cizme scurte damă. Cizmele din piele vor conferi ţinutei tale un plus de rafinament, protejându-te în acelaşi timp în faţa umidităţii şi frigului.

Pantofii din piele - Cei mai recomandaţi de stilişti

Pielea este materialul natural care nu va întârzia niciodată să ofere confort. Încălţămintea realizată din piele naturală se va bucura întotdeauna de aprecierea doamnelor, atât în ceea ce priveşte aspectul, cât şi calitatea. O pereche de pantofi din piele va constitui recomandarea stiliştilor, indiferent de context, anotimp sau eveniment. Eleganţa acestui material natural, se împleteşte cu multitudinea de calităţi pe care le deţine. Astfel, pe lângă faptul că pielea se pretează oricărui tip de calapod şi model de pantof, aceasta conferă comoditate în mers, protecţie în faţa umidităţii, o postură corectă a tălpii piciorului, într-un cuvânt, o experienţă plăcută în mers. Pantofii din piele te poartă prin toate palierele stilistice, potrivindu-se perfect ţinutelor elegante, celor office, casual, urban casual sau effortless. Pantofii din piele sunt potriviţi oricărui outfit de toamnă, fiind rezistenţi, frumoşi, versatili şi foarte comozi.