Ce accesorii nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei?

A avea o garderobă completă nu înseamnă să achiziționezi tot felul de accesorii de care să nu te folosești, ci din contră.

image

Nu trebuie să te arunci în a investi sume mari de bani în accesorii care nu te reprezintă și pe care ajungi să nu le porți niciodată. Trebuie să știi să investești rezonabil, în funcție de nevoile tale.

Există o zicală care spune că mai bine să ai „puțin și bun decât mult și prost”. Însă în acest caz se aplică doar pe jumătate pentru că în opinia unei femei niciodată nu ai accesorii suficiente pentru a-ți completa garderoba. Totodată, recomandăm să ai în vedere calitatea produselor pentru o mai bună experiență și de durată. Spre exemplu, aici găsești o multitudine de accesorii calitative, confecționate din 100% piele naturală cu care iți poți asorta întreaga garderobă. Începând de la genți, gentuțe tip plic, portofele din piele, și chiar accesorii bărbătești ai o gamă largă de peste 3000 de produse de unde să te inspiri.

image

Accesorii necesare într-o garderobă

Spuneam mai sus de accesoriile care chiar sunt necesare într-o garderobă, așa că haideți să aflăm și care sunt acestea. Știm cu toate faptul că o geantă este nelipsită din ținutele zilnice. Orice ai face nu ai cum să nu ai cel puțin o geantă în garderobă. De ce? E simplu. Dacă ești femeie și nu ai o geantă cu tine e ca și cum nu ai mai avea aer. Sau pe aproape.

image

Clasica geantă

Pentru o femeie geanta este acel accesoriu fără de care zilele i-ar fi mult mai obositoare, stresante și lipsite de stil. Astfel că, prin multitudinea de facilitați pe care o geantă poate să le ofere, aceasta a devenit unul dintre cele mai necesare accesorii din garderobă. Fie că e vorba de o poșetă de dimensiuni mari ori o gentuță de dimensiuni medii aceasta își găsește rolul practic în fiecare zi.

O poșetă de dimensiuni relativ mari iți poate oferi confortul necesar într-o zi aglomerată în care ai nevoie de multe lucruri pe care să le iei cu tine. Iți oferă spațiul necesar pentru a-ți depozita orice ai nevoie, totodată iți menține și ordinea lucrurilor. Să nu mai vorbim și de aspectul complet al outfit-ului în compania unei astfel de genți care este unul cu totul și cu totul unic.

Când vine vorba de o gentuță cum ar fi cele tip plic sau crossbody rolul lor este la fel de important într-o garderobă. Dacă ai o ținută mai elegantă sau un eveniment mai special, cele mai potrivite accesorii pentru a te completa sunt gentuțele tip plic. Ai și spațiul necesar pentru a-ți depozita telefonul, dar și câteva produse cosmetice în caz de nevoie.

Și chiar dacă am spune că cele mai necesare accesorii într-o garderobă sunt gențile, și portofelele au rolul lor.

Portofelul

Chiar dacă unii consideră că portofelul nu este la fel de necesar într-o garderobă, acesta își are locul sau în ierarhia accesoriilor must have. De multe ori, dacă ai o geantă cu tine consideri că nu mai este necesar și un portofel. O greutate în plus. Însă ce nu știai este că poți să iei portofelul drept accesoriul de bază al unui outfit atunci când nu ai starea necesară de a-ți lua o geantă cu tine. Portofelul poate tine locul cu brio unei poșete atât din punct de vedere stilistic cât și practic.

Și dacă te încadrezi în acea tipologie de femeie care adoră ordinea, portofelul iți vă fi cel mai bun prieten și nu va lipsi din outfit-urile zilnice.

Nu ești încă suficient de convinsă că ar trebui să ai un astfel de accesoriu în garderobă? Sau nu consideri că ai nevoie de el? Află că un portofel iți poate schimba cu totul înfățișarea. Și mai ales dacă optezi pentru unul din piele naturală:

- din punct de vedere estetic iți vă oferi rafinament

- în ceea ce privește partea practică vei avea parte de organizare

- iar durabilitatea materialului iți vă oferi experiențe unice și de durată.

Vara se poartă orice

În ceea ce privește culoarea sau de ce nu chiar și un imprimeu, pentru un efect mai amplu poți opta pentru culori vii și imprimeuri pătrunzătoare. Profită și de faptul că suntem în anotimpul de vară când totul este permis cum s-ar spune. Nu mai ai acea reținere în ceea ce privește nuanța unui accesoriu sau faptul că nu se potrivește cu orice. Vara se asortează cu orice culoare și trebuie să profiți de acest lucru.

Pentru un efect extra, poți adaugă ținutelor tale o curea din piele care să completeze totul. Poți găsi toate aceste accesorii pe site-ul unui producător de accesorii calitative. Și totul poate fi așa de simplu. Poți avea toate aceste accesorii la tine în garderoba în doar 24 de ore daca profiți de stocul produselor. Totul este la doar un click distanță.

Dacă și pe tine te pasionează această sferă a fashion-ului te invităm să ne scrii în comentarii ce accesorii iți lipsesc din garderoba ta și cine știe, poate iți găsești produsul preferat la noi pe site.

Profită de faptul că suntem în plin sezon al reducerilor și comandă-ți accesoriile ce iți sunt pe plac.

Spor la shopping!