Ce să nu faci când alegi rochia perfectă de mireasă dintre atât de multe modele de rochii elegante

Inutil să mai spunem că veți arăta cel mai bine în ziua cea mare. Și de aceea, în călătoria ta pentru a găsi rochia vieții tale, există câteva greșeli pe care le poți evita.

image

Îți explicăm cum să-ți alegi rochii de mireasă, ce capcane să eviți, cum să faci proba rochiei. Descoperă sfaturile pentru a alege rochii elegante perfecte pentru dorințele tale!

Alegerea rochiei de mireasă în condiții nepotrivite

Fie că ești în căutarea unei rochii de mireasă de buget sau de designer, important este să te îndrăgostești cu adevărat de ea. Pentru a face acest lucru, urmați cu atenție sfaturile noastre.

Probarea în lenjerie intimă nepotrivită

Alege lenjerie intimă de culoarea pielii în locul lenjeriei pe care o porți în mod normal. Pe de o parte, vei petrece cea mai mare parte a probei în lenjerie (în timp ce consultantul repară o parte sau alta a rochiei), iar pe de altă parte, este mult mai bine să porți lenjerie intimă invizibilă pentru a-ți face o părere reală>despre rochia eleganta pe care o probezi. Sfat: chiar mai bine decât sutienul, sutienele din silicon de bună calitate sunt aliații perfecți, deoarece sunt foarte discrete.

Alegerea unei rochii care nu ți se potrivește

Ești fixată pe anumite stiluri de rochii de mireasă pe care le-ai văzut la vedetele tale preferate. Din păcate, nu ai aceeași formă sau stil ca ele. Este păcat să nu-ți alegi rochii de mireasă în funcție de personalitatea ta și de gusturile tale obișnuite. Cea mai frumoasă mireasă este cea care rămâne fidelă ei însăși.

Pariezi pe o dietă pentru a-ți alege mărimea rochiei

În timp ce este ușor să faci mărimea unei rochii elegante mai mică datorită muncii de zână a unei croitorese, reversul nu este atât de simplu. Așadar, este o idee proastă să cumperi o rochie prea mică, gândindu-te că în ziua respectivă, datorită dietei miraculoase pe care ai început-o săptămâna trecută (și pe care poate o vei opri mâine, cine știe?), rochia ar trebui să ți se potrivească perfect.

O idee bună este să luați o rochie care vi se potrivește ideal în acel moment și să spuneți consultantului de vânzări că s-ar putea să fiți la dietă. Ea poate apoi să ia măsuri pentru orice ajustare pe cont propriu.

Alegerea unei rochii în ultima clipă

Ideal este să vă alegeți rochia de mireasă cu mult timp înainte. Deoarece majoritatea nunților au loc vara, toate viitoarele mirese doresc să probeze și să cumpere rochia de vis în același timp. Dacă alegi să încredințezi alegerea rochiei tale unui designer mic, programul acestuia poate fi supraîncărcat.

Dacă alegeți o rochie de la un producător mare, este posibil ca modelele să se limiteze rapid dacă întârziați prea mult. În fine, alegându-vă rochia cu mult timp înainte, luați în considerare diferitele probe care vor fi necesare înainte de ziua cea mare!

Faceți o probă cu toți prietenii dvs.

Chiar dacă este tentant să veniți cu toată gașca de prieteni sau cu întreaga familie (mama, mătușa, sora, bunica, verișoara de 5 ani), este preferabil să fiți însoțiți de una sau cel mult două persoane. Alege o persoană cu gusturi bune, care nu va ezita să îți dea un feedback constructiv: "Nu, acel boa din paiete nu se potrivește cu rochia ta romantică de epocă". Roagă-ți prietenele să vină să-ți vadă rochia la a doua probă, de data aceasta, discuțiile sunt foarte recomandate!

Vă încărcați ținuta cu accesorii

O coroană de flori, un voal, mănuși, un colier, cercei care atârnă, un buchet mai mare decât capul tău. Nu e cam mult? Alege unul sau chiar două accesorii care să fie majoritare (voalul și buchetul, de exemplu) și fii discret cu restul. O mireasă subtilă și feminină este exact ceea ce îți dorești să arăți. "Nu e prea mult să ceri, cum se spune.

Să fii frumoasă... și incomodă

Nu uitați că veți fi în mișcare aproape toată ziua: între ceremonie, sărutul întregii familii, cina unde vă veți vedea cu toată lumea, tortul de nuntă, primul dans și seara nebună. Meriți o rochie de mireasă în care să te simți confortabil. Gata cu rochiile somptuoase în care nu poți face un pas.

Gândește-te la rochia ta în funcție de tema nunții tale

Să vrei să fii strălucitoare la o nuntă la țară sau, dimpotrivă, să fii o "mireasă desculță" într-o sală de recepție șic, nu este neapărat o idee bună. Este important să îți adaptezi rochia la condițiile de nuntă și la spiritul pe care vrei să i-l dai.

Câte probe până când vei găsi rochia de mireasă?

Pentru că este obositor și încurcă mintea. În schimb, gândește-te la ceea ce îți dorești, aruncă o privire pe site-urile web ale diferiților designeri și comercianți. Notează-ți modelele care îți plac cu adevărat într-un carnețel, ca să nu uiți nimic.



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg