Ce tipuri de încălțări nu respectă limitele modei – Află care sunt încălțările în care merită să investești oricând!

Ani la rând investești mulți bani în tot felul de încălțări extravagante sau clasate foarte sus pe culmile modei, iar peste câteva luni îți dai seama că nu le mai poți purta pentru că devin anacronice.

image

Poate te simți ușor stânjenită să porți încălțări care erau foarte la modă acum trei ani, dar acum arată depășite de modă și nu mai sunt în pas cu noile tendințe. Ca să eviți genul acesta de situații, a venit momentul să recurgi la încălțări ce nu se vor demoda niciodată.

            Cizmele și ghetele sunt articole pe care trebuie să le ai mereu în garderobă, însă trebuie să știi care articole nu respectă limitele uzuale ale modei. Dacă alegi bine, pe lângă încălțările foarte în vogă, vei avea și acele perechi ce te vor servi cu loialitate în fiecare an și te vor face să arăți bine indiferent de cerințele specialiștilor în fashion.

Iată care sunt încălțările în care merită să investești oricând tocmai pentru că acestea nu respectă limitele modei și le vei putea purta în fiecare an:

Ghetele de înălțimi reduse

            Ghetele de înălțimi reduse sunt un articol care nu va ieși niciodată la pensie. Dacă nu știi exact ce tip de gheată ți se potrivește, reverse.ro ți-a pregătit o gamă de ghete pentru femei unde îți poți găsi în sfârșit preferatele. Important este să ai cel puțin o pereche de ghete simple. Cele mai versatile și mai iubite perechi sunt cele închise la culoare, eventual negre. Dacă urăști cutele formate pe suprafața încălțărilor, orientează-te după ghete din piele ecologică. Acest material nu trebuie hidratat, motiv pentru care va fi mereu lipsit de cute, indiferent de numărul de purtări.

Cizmele înalte cu toc

            Cizmele înalte cu toc sunt cea mai sexy variantă pentru orice femeie. Acestea sunt la modă de câțiva ani și nu par să decadă din topul preferințelor femeilor cochete. Nici nu este de mirare din moment ce le poți purta cu aproape orice. Chiar și cu o pereche de blugi sau pantaloni mulați, aceste încălțări te vor transforma într-o divă. Lungimea cea mai potrivită pentru aceste încălțări este undeva sub genunchi. În felul acesta nu vei avea șanse să te îndrepți spre zona vulgară indiferent de tendințele modei din viitor.

Cizmele din cauciuc

            Cizmele de cauciuc nu ar trebui să lipsească din garderoba nici unei femei pragmatice. Acestea te vor salva din multe situații. Ele pot fi purtate în orice sezon, iar dacă nu ai încredere în asta, gândește-te doar la festivalurile de vară în care a plouat cu găleata de nenumărate ori. În ziua de astăzi există multe modele de cizme de cauciuc, cu imprimeuri deosebite oricare par a fi confecționate din piele. Cu siguranță nu vei regreta achiziționarea unei astfel de perechi de cizme!

            În concluzie, ghetele scurte și cizmele, fie că sunt din piele, fie că sunt din cauciuc, sunt cele mai prețioase tipuri de încălțări pe care le poți avea în garderoba ta. Acestea nu se vor demoda niciodată, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă optezi pentru produse ceva mai costisitoare, dar și de bună calitate. Pe lângă toate acestea, variantele menționate sunt și extrem de practice și te vor salva de multe ori, indiferent de stilul tău vestimentar.

Sursa foto: unsplash.com



Recente

O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg