Cele mai potrivite culori de haine în funcţie de nuanţa pielii

Fiecare dintre noi are propria nuanţă de piele şi anumite culori de haine care o avantajează. Vezi ce culori te pun în valoare!

image

Poate fi benefic să afli puțin mai multe despre tonul unic al pielii tale şi care este subtonul pentru a-ţi crea o garderobă și un stil apreciat. În cele ce urmează, îţi vom spune ce culori see potrivesc cu nuanța pielii tale, astfel încât să iei cele mai bune decizii vestimentare.

Culori pentru tonuri calde

Cele mai bune culori pentru pielea cu tonuri calde reflectă natura. Luați în considerare nuanțele mai calde, cum ar fi cele de piersică, portocaliu, roșu, coral, auriu, chihlimbar și galben. De asemenea, puteți arăta grozav în nuanțe mai calde, ca roșu-violet, măsliniu sau orhidee.

Culori pentru tonuri reci

Cele mai bune culori pentru pielea în tonuri reci sunt cele care reflectă marea și iarna. Ia în considerare violetul închis, albastrul deschis, smaraldul, precum și nuanțe de roz, lavandă sau albastru închis. De asemenea, poți arăta grozav în nuanțe de galben pal, rubin sau trandafiriu.

Te-ar mai putea interesa: Cum să te vopseşti în funcţie de culoarea pielii

Culori pentru tonuri neutre

Cei cu pielea în tonuri neutre sunt avantajaţi de toate culorile. Cu toate acestea, cel mai bine este să alegi nuanțe mai deschise, mai degrabă decât unele intense. Ia în considerare verdele jad, turcoazul, rozul prăfuit şi galbenul închis.

Cum să-ţi determini subtonul pielii

Atunci când vrei să-ţi determini subtonul pielii, ia în considerare modul în care pielea reacționează la lumina soarelui. Dacă te bronzezi fără efort, înseamnă că ai un subton cald. Subtonul mai cald include nuanțe de piersică, auriu sau galben. Este posibil să ai un subton cald dacă, în lumină puternică, tenul pare mai galben. Un alt semn este dacă simți că arăți mai bine în nuanțe deschise, crem, bej, dar nu alb.

În schimb, dacă te înroşeşti rapid, ai un subton rece. Subtonul mai rece include subtonuri de albăstrui, roz sau roșii. Este posibil să ai un subton cald dacă, în lumină puternică, tenul pare roz. Dacă pielea se arde, apoi se bronzează, este posibil să fii un subton neutru, un amestec de tonuri reci şi calde.

Vezi şi: Ce fond de ten ţi se potriveşte în funcţie de tipul tenului

Şi bijuteriile te pot ajuta să-ţi dai seama ce subton de piele ai. Bijuteriile din argint sunt adesea mai potrivite pe o piele în tonuri reci, în timp ce bijuteriile din aur îi avantajează mai mult pe cei cu tonuri calde.

FOTO: Shutterstock