Culorile care se vor purta în această vară. Ești norocoasă dacă le ai deja în dressing!

Mai sunt câteva zile până când vara se va instala calendaristic, așa că dacă îți dorești să îți pregătești garderoba pentru noul sezon, îți enumerăm culorile care se vor purta! Dacă le ai deja în dulap, ești o norocoasă! 

image

Hainele pot avea un impact pozitiv asupra stării de spirit și încrederii în sine. Purtarea hainelor în tendințe te ajută să te simți bine, așa că descoperă care sunt cele mai apreciate culori ale verii 2024 și pregătește-te să te încarci cu energie pozitivă! Mai mult, vei face furori cu ținutele tale. 

Citește și acest articol: Culorile anului 2024 în design interior: cum să îți amenajezi locuința cu bun gust 

Cele patru culori care se vor purta în vara anului 2024 

În tendințe vor fi culorile vibrante și îndrăznețe, dar și cele pastelate și subtile. Fă alegerea în funcție de felul tău de-a fi și de stilul vestimentar! Iată care sunt cele patru culori care se vor purta în vara anului 2024! 

Culoarea untului  

Această nuanță deschisă de galben va fi cea mai întâlnită culoare a sezonului, anunță „BRIT+CO‟. O poți purta cu o pereche de pantaloni scurți sau lungi din denim, deoarece este o combinație reușită! 

Violet 

O altă culoare în tendințe este violet, iar Taylor Swift a fost cea care a promovat-o! Fie că preferi nuanța de violet închis sau lavandă, această culoare arată cel mai bine pe fuste fluide sau pe topuri. 

Vezi și acest articol: Bretelele de sutien vizibile au revenit la modă. Stiliștii te sfătuiesc cum să aplici trendul 

Portocaliu 

În acest sezon se poartă și portocaliul închis. Dacă urmează să participi la un eveniment, îți recomandăm să optezi pentru o rochie în această nuanță sau chiar pentru un costum, compus din pantaloni și sacou! 

Albstru-deschis 

La mare căutare va fi și albastrul-deschis, o nuanță care poate fi purtată cu alte elemente din denim sau cu îmbrăcăminte albă. Nu uita că albastrul-deschis are efect calmant asupra purtătorului, reduce stresul și anxietatea, așa că ai numeroase motive să îl porți! 

INFO: Știai că... Beyonce este artista care a influențat purtarea obiectelor vestimentare din denim în acest an? Artista s-a îmbrăcat astfel în multe ședințe foto, inclusiv în turneul Renaissance. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente