Cum alini alternativ durerile de spate

1 71262 original jpg jpeg

Orele îndelungi petrecute pe scaun la birou, mai ales dacă nu ai o poziţie corectă şi căratul greutăţilor sunt principalele cauze ale apariţiei durerilor de spate. Ele pot fi ameliorate şi fără analgezice sau masaje. Iată cum tratezi alternativ durerile de spate!

Tratamentul chiropractic se adresează unei arii largi de afecţiuni,precum durerile de spate,migrenele sau problemele neurologice.

Chiropractica este o formă de medicină alternativă care se concentrează pe manipularea gentilă a coloanei vertebrale pentru a elimina dereglările sistemului nervos,ameliorând diverse condiţii medicale. Cele mai comune dintre acestea sunt durerile de spate,migrenele şi durerile de cap,hipertensiunea,astmul,infecţiile urechii,alergiile,sciatica,scolioza,hernia de disc sau nevralgiile. Tratamentul chiropractic s-a dovedit eficient şi în ameliorarea durerilor cauzate de leziuni produse în cadrul activităţii sportive sau dureri legate de sarcină.

Dr. Lou Jacobs este fondatorul Centrului Jacobs de Chiropractică,Acupunctură şi Chiropractică Perinatală şi Pediatrică din Maine,SUA. În cei peste 13 ani de experienţă,dr. Lou a rezolvat cu succes un număr semnificativ de cazuri complexe.

“Chiropractica este o terapie extrem de populară la nivel internaţional. În România este o practică medicală nouă,efectuată,de cele mai multe ori,de personal neinstruit. Gradul de satisfacţie al pacienţilor este înalt,iar studiile recente au dovedit că,în comparaţie cu metodele convenţionale de tratament medical,chiropractica poate fi mai sigură şi mai eficientă în tratarea unui număr mare de probleme medicale. Suntem onoraţi să punem la dispoziţia pacienţilor români expertiza doctorului Lou Jacobs”,a declarat Ana Maria Marian,CEO Intermedicas.

Conform unui articol publicat de Harvard Medical School,chiropractica este o formă eficientă de ameliorare a durerii. În prezent,un număr ridicat de pacienţi americani apelează la chiropractori,însă multe persoane nu au suficiente informaţii despre tipurile de dureri care pot fi ameliorate prin ajustări chiropractice. De asemenea,chiropractorii completează,de cele mai multe ori,tratamentele recomandate de medici specialişti sau chirurgi în tratarea diferitelor probleme medicale.