Cum să faci faţă celor mai frecvente crampe la nivelul picioarelor?

1 71172 original jpg jpeg

Eşti o persoană care suferă de spasme musculare bruşte la nivelul picioarelor? În cazul în care acest tip de durere te trezeşte din somn sau te împiedică în activităţile zilnice, poţi apela la soluţii naturale. Noi iţi oferim trei facilitatori naturali împotriva durerilor musculare.

Alimente bogate în potasiu

Una dintre cele mai frecvente cauze ale spasmelor musculare este lipsa de potasiu din organism. Pentru a echilibra nivelul acestui mineral valoros mănâncă alimente bogate în acest nutrient important,cum ar fi bananele si cartofii.

Poţi asimila potasiu şi dacă bei regulat apă călduţă în care vei adăuga o lingura de oţet de mere şi o lingură de miere naturală.

Cele mai frecvente cauze ale crampelor musculare la nivelul picioarelor este lipsa de potasiu şi magneziu,precum şi lipsa activităţii fizice.

Fă mai multă mişcare

Lipsa de mişcare poate fi una dintre cauzele spasmelor musculare. Nu uita să ai activitate fizică şi atunci când stai la birou pentru o lungă perioadă de timp şi fă o pauză timp de aproximativ 10 minute la fiecare oră.

Comprese calde

Atunci când ai un cârcel,apasă centrul zonei dureroase timp de 15 secunde,relaxează-ţi muşchii şi repetă până când acesta trece. Poţi apela întotdeauna la comprese calde şi o baie fierbinte,care ajută la relaxarea muşchilor.

În cazul în care nici unul dintre aceste sfaturi nu ajută,asigură-te că esti consultat de către medicul tău.