Două piese sau întreg? Uite cum să alegi costumul de baie potrivit

Te pregătești să mergi în vacanță și ai început ușor-ușor să îți faci lista de lucruri necesare? Pe lângă rochii vaporoase și înflorate, cele mai comode sandale și un SPF bun, un obiect absolut „must-have” în bagajul tău este costumul de baie. Ușor de spus, dar uneori destul de greu de ales.

image

Pentru că, atunci când mergi la cumpărături, este aproape inevitabil să apară frustrările cu privire la corp, oricât de multă grijă ai avea de tine. Cred că e momentul să stabilim un lucru: niciun corp nu e perfect. Ce vezi tu în reviste, e probabil trecut prin sesiuni de retușuri în programe de editare. În realitate, e perfect normal să ai vergeturi, celulită și să vrei poate ca formele tale să arate diferit.

Așa că, atunci când mergi la cumpărături pentru un costum nou de baie, te încurajăm să alegi unul care să îți pună în valoare personalitatea și frumusețea ta naturală. Pentru asta, am adunat în acest articol câteva sfaturi care să te ajute să alegi costumul de baie potrivit în funcție de tipul tău de corp.

Dacă ai o siluetă de tip clepsidră, adică ai o talie subțire și o rotunjime feminină a șoldurilor și a bustului, alegerea perfectă pentru tine sunt costume de baie 2 piese. E important să alegi un costum al cărui sutien să îți ofere susținerea potrivită și un slip în care să te simți tu confortabil, de la unul cu formă clasică, până la unul înalt, în cazul în care vrei să îți acoperi abdomenul.

Dacă ești genul care merge mult la sală și ai o siluetă foarte fit și atletică, îți recomandăm să te uiți tot la costume de baie 2 piese, care să îți pună în evidență toate formele și mușchii frumos conturați. Dar, dacă simți că un costum simplu nu te face să strălucești destul, te încurajăm să alegi modele cu volane sau diverse alte aplicații care să creeze volum și să se miște frumos, în același ritm cu tine la plajă și în apă.

Dacă nu te simți perfect din cauza câtorva kilograme pe care tu le consideri în plus, poți alege cu încredere costume de baie intregi, eventual din materiale modelatoare, care să îți ofere un plus de confort. Sau, poți alege un costum în două piese de pe Emag, cu o bustieră confortabilă și un slip înalt, perfecte pentru silueta ta. Desigur, asta nu înseamnă că un costum de baie întreg este recomandat doar dacă vrei să ascunzi kilogramele în plus, este un model cu care mergi la sigur cu absolut orice tip de siluetă.

Ce faci în cazul în care ai bazinul mai lat, dar umerii și pieptul sunt mai mici? Soluția este să alegi costume de baie 2 piese și să creezi un echilibru vizual cu ajutorul volumelor, al dungilor sau a culorilor. De exemplu, poți opta pentru un slip de culoare închisă, precum verde închis, negru sau bleumarin și un sutien alb sau unul foarte deschis la culoare. Alege un model de sutien cu baretă care se prinde după gât și te va ajuta, la fel, să creezi un efect vizual mai lat în partea umerilor. Ține minte și regula dungilor: cele orizontale creează un efect de lățime, pe când cele orizontale subțiază. 

Aceleași reguli se aplică și în cazul în care bustul și umerii tăi sunt mai lați decât șoldurile, doar că e nevoie să aplici regulile invers. Adică, alege costume de baie 2 piese formate dintr-un sutien negru și un slip mai deschis la culoare. Sau un sutien închis la culoare și un slip în dungi orizontale. Un alt truc este să alegi și un costum întreg, cu tăieturi asimetrice, care să creeze efectul vizual de șolduri mai late.

Ghidul de alegere al costumelor de baie este complet și poți începe cu încredere căutările pentru costumul de baie ideal în vacanță. Îți mai recomandăm să te măsori, să-ți notezi bine mărimile și să te asiguri că alegi un costum care să îți vină perfect, chiar și atunci când îl cumperi online.



Recente

Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg