Dureri de stomac dimineaţa. Iată de ce te trezeşti cu ele

1 75054 original jpg jpeg

Imaginează-ţi! Primul lucru cu care te confrunţi dimineaţa este o durere de stomac de nesuportat, care îţi afectează activitatea din ziua respectivă, plus că te vei speria de complicaţiile de sănătate iminente. Dacă şi tu te trezeşti cu dureri de stomac dimineaţa, iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

Durerea de stomac este una dintre cele mai comune afecţiuni experimentate de oameni,indiferent de vârstă sau sex. De la cei mici şi până la cei bătrâni,fiecare se va confrunta cu anumite dureri de stomac dimineaţa, care pot fi cauzate de diverse motive. Una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii de stomac este gastrita,sau acumularea de gaze în stomac,care produc o presiune asupra muşchilor interni şi ţesuturilor,provocând durerea.

Dureri de stomac dimineaţa - Alte cauze ale acestora:

-durerile menstruale

-indigestia

-aciditatea

-ulcerul gastric

-constipaţia

-cancer de colon

-alimentaţia nesănătoasă

Citeşte şi:Nu ignora aceste simptome. Pot ascunde cancer de stomac!

Sfaturi de urmat pentru când ai dureri de stomac dimineaţa: 1. Bea apă când ai dureri de stomac dimineaţa

Dacă te trezeşti dimineaţa cu durere de stomac bea un pahar cu apă,deoarece poate fi produsă de constipaţie. Acesta va ajuta la eliminarea deşeurilor.  

2. Evită să bei cafea.

Nu trebuie să bei cafea dacă te confrunţi cu dureri de stomac dimineaţa. Cofeina din băutură accentuează inflamaţia internă şi durerea va creşte în intensitate.

3. Bea apă cu ghimbir dacă ai dureri de stomac dimineaţa.

O altă cauză a durerii de stomac este gastrita. Încearcă să bei apă caldă amestecată cu ghimbir ras şi pudră de chimion. Este un remediu foarte eficient.

Citeşte şi:Te confrunţi cu dureri de stomac? Bea ceai de muşeţel

 4. Exerciţii fizice.  

Dacă stomacul este inflamat,încearcă să faci exerciţii uşoare dimineaţa. Antrenamentul fizic are capacitatea de a elibera acumularea de gaze din stomac şi combate durerea.

5. Apă fierbinte pentru atunci când ai dureri de stomac dimineaţa.

Pune într-o sticlă de plastic apă fierbinte şi ţine-o în zona stomacului. Astfel vei reduce inflamaţia şi durerea de stomac.

  6. Medicamente  

Dacă te trezeşti aproape zilnic cu durere de stomac şi persistă pe timpul zilei,este foarte important să mergi la medic şi să faci nişte analize. Aşa vei vedea care este cauza.

Sursă+credit foto: wwww.boldsky.com