Eleganța nu vine doar în nuanțe de nude și negru – Află cum îți poți umple garderoba de culoare rămânând elegantă!

Deși aceste nuanțe domină mereu scena, eleganța nu vine doar în nuanțe de nude și negru. În ziua de astăzi poți face apel la mult mai multe culori în ceea ce privește garderoba ta și te poți bucura de eleganță în același timp.

image

Este important, însă, să alegi cu grijă piesele pe care dorești să le combini pentru a deborda de eleganță îmbrăcată fiind chiar și în culori mai jucăușe.

         Te poți orienta în funcție de culorile care sunt la modă în fiecare an, dar mai important este să asociezi culori care nu calcă peste linia eleganței pe care vrei să o conturezi, către zona hippie.  

Iată cum îți poți umple garderoba de culoare rămânând elegantă:

Botinele

         Când vine vorba de pantofi, botine sau bocanci, mereu predomină criteriul formei. Atât tocul, cât și vârful încălțămintei are o formă specifică în fiecare an. În ultima perioadă, însă, s-au adus elogii încălțămintei care deține mai multă culoare ca de obicei. O pereche de botine pe jumătate negre, pe jumătate albe pot face un adevărat spectacol elegant și sofisticat în cadrul ținutei tale. De asemenea, dacă nu ești o mare fană a botinelor mov sau albastre, poți recurge la încălțămintea cu șireturi colorate. Pentru încălțămintea neagră, șireturile roșii sau galbene vor asigura o pată de culoare care să nu perturbe eleganța outfit-ului.

Sacourile

         Un sacou elegant nu trebuie să fie neapărat negru. Poți opta pentru o gamă foarte vastă de culori. Cele mai deosebite sunt cele puse la dispoziție de StarShinerS.ro. Vei găsi pe site-ul lor o gamă de sacouri de damă extrem de atrăgătoare prin formă și culoare. Pentru a adăuga mai multă culoare în garderoba ta, poți recurge la un sacou cu imprimeu. Îl poți purta fie cu ținute în care predomina negrul, fie cu alte piese în culori complementare. Desigur, dacă sacoul are un imprimeu captivant, încearcă sa alegi restul pieselor cât mai simple.

Mănușile

         Eleganța stă și în acest articol versatil și plin de feminitate, și anume în mănuși! Dacă îți dorești să emani o prezență plină de feminitate și eleganță, mănușile din piele naturală sau din piele întoarsă sunt un accesoriu deosebit. Dacă ai o ținută foarte serioasă, adaugă o pereche de mănuși magenta sau mov. Desigur, poți opta și pentru o pereche asortată la pantofii pe care îi porți, poate în nuanțe de roșu sau vișiniu. Impactul va fi cu atât mai mare.

         În concluzie, nu ești nevoită să porți doar alb, negru și nuanțe de nude pentru a oferi un aspect elegant ținutei tale. Te poți orienta către întreaga paletă de culori atâta vreme cât ești sigură că nu depășești granița eleganței către tărâmul ținutelor casual sau hippie. Magenta, verde închis sau purpuriu sunt culori care te pot scoate în evidență într-un mod deosebit dacă știi căror articole vestimentare să le atribui.

Sursa foto: unsplash.com



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg