Iată trendurile în hair-style și beauty pentru 2025! 8 modele de tunsori și culori la modă

Adrian Perjovschi prezintă tendințele în materie de hair-style și beauty pentru anul 2025 într-un eveniment vizual unic, sub forma unui shooting-show intitulat „Natural Born Beauty”. Aceasta este a șaptea oară consecutiv când Perjovschi, recunoscut drept unul dintre cei mai influenți hairstyliști din România, dă tonul în frumusețea autohtonă. Prin această nouă colecție, celebrul stilist explorează și celebrează frumusețea naturală, răspunzând curiozităților despre culorile, tunsorile și coafurile care vor domina scena beauty-ului internațional în 2025. Echipa sa de la Jovsky Studio, împreună cu Dana Petrina și Cătălina Mihăilă (make-up), Alina Lazariu (styling) și fotograful Dacian Foldi The Storyalist, au creat o colecție de look-uri inspirate din marile trenduri ale anului viitor, toate gândite pentru a pune în valoare individualitatea fiecărui model, fără a cădea în capcana uniformizării.

Colectie hair trends 2025 jpg

Tunsorile și culorile reprezentative pentru 2025!

Cele opt modele, dintre care șase fete și doi băieți, au fost transformate prin tunsori și culori care vor defini anul 2025. „Tendințele sunt orientate puternic spre natural – culori calde, păr cu un aspect decolorat de soare, nuanțe de blond, auriu, arămiu și roșcat”, explică Adrian Perjovschi. Balayage-ul continuă să fie popular, însă în variante mai subtile, cum ar fi baby balayage sau tehnici de contouring pentru față. În ceea ce privește paleta cromatică, nuanțele de ciocolată și caramel, în special cele mai calde, vor domina.

Old Money Bob jpg

Printre tunsorile vedetă pentru femei se află „old money bob” (foto) sau „italian bob”, coafuri elegante și studiate, cu volum și textură subtilă, perfecte pentru femeile care își doresc un look sofisticat. Părul lung rămâne în trend, fie în tunsori drepte, fie în stilul „butterfly haircut”, iar bretoanele, fie în stil curtain bangs sau drepte, vor fi foarte populare. Pentru bărbați, Perjovschi anunță două mari trenduri: „TikTok haircut” și „Caesar haircut”, ambele adesea combinate cu nuanțe de blond platinat sau nordic, ce aduc un aer modern și îndrăzneț.

Se poartă coafurile în stil natural

În ceea ce privește coafurile, stilul natural domină, iar buclele de tip spirală, ușor dezordonate, sunt la mare căutare. Pe de altă parte, buclele de tip cilindru, perfect definite, sunt total demodate. Se poartă coafurile cu părul prins lejer, accesorizat cu împletituri sau noduri de păr, completate de accesorii de păr precum bentițe, agrafe cu motive variate sau sclipici.

Noua colecție „Natural Born Beauty” este mai mult decât o simplă prezentare de trenduri – este un elogiu adus frumuseții naturale și încrederii în sine. Detalii suplimentare despre colecție pot fi vizualizate pe canalele de social media ale lui Adrian Perjovschi.

@arhivă

Editor: Raluca Toma