Încălțările pentru sezonul rece: cum le alegi și care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Odată cu venirea anotimpului rece, cu toții tindem să oferim mai multă atenție garderobei noastre. Iar segmentul de încălțări beneficiază de o atenție deosebită în orice anotimp.

image

Dacă și tu simți că ai nevoie de mai multă inspirație, acest articol este aici să te ajute. 

Cum alegi încălțările potrivite pentru tine

Să alegi o pereche de încălțări care să ți se potrivească poate fi cel mai adesea o bătaie de cap. Iar asta se întâmplă, de obicei, deoarece nu îți este clar în funcție de ce ar trebui să alegi încălțămintea atunci când pleci la cumpărături. Iată care sunt cele mai importante lucruri de care să ții cont:

Materialul

O pereche de încălțări bune este confecționată dintr-un material de calitate. Asigură-te că are un material bun și o talpă rezistentă, dar care este totuși confortabilă, și vei avea parte de încălțări comode mult timp.

Stilul de viață

Un alt aspect important în alegerea încălțărilor perfecte îl reprezintă stilul de viață pe care îl duci. Pentru că o pereche de încălțări confortabile depinde mult și de cum îți decurge ziua, evită tocurile dacă ai un loc de muncă dinamic, unde trebuie să mergi mult în fiecare zi, și evită încălțările prea casual dacă ai un loc de muncă formal.

Bugetul

Chiar dacă îți dorești o pereche de încălțări care să te țină cât mai mult timp, asta nu înseamnă că trebuie să dai orice sumă pentru ele. Stabilește un buget clar înainte să pleci de acasă și ține-te de el pe cât posibil.

Descoperă tipurile de încălțări care nu trebuie să îți lipsească din dulap

Dacă până acum am vorbit despre ce trebuie să iei în calcul când îți cumperi o pereche nouă de încălțări, în această secțiune vom trece în revistă cele mai importante tipuri de încălțări pentru sezonul rece. Pentru că nu putem avea chiar toată încălțămintea pe care ne-am dorit-o, iată care sunt tipurile de încălțări esențiale pentru garderoba ta în sezonul rece:

Cizmele de cauciuc

Un element cheie atunci când vorbim despre sezonul ploilor reci și al lapoviței, cizmele de cauciuc sunt o piesă cheie în orice garderobă modernă. Optează pentru o pereche de cizme într-o culoare pastel și vei înviora numaidecât orice ținută!

Bocancii

O pereche de bocanci îmblăniți sunt esențiali atunci când vrei o garderobă practică, nu doar frumoasă. Alege o pereche de bocanci clasici, într-o culoare închisă sau neutră, și ai garanția unei piese ce nu se va demoda niciodată, pe lângă cea a picioarelor mereu calde.

Cizmele

Chiar dacă poate părea că am vorbit deja despre ele, cizmele de femei sunt o piesă de rezistență în orice garderobă de sezon rece. Fie că alegi cizme UGG, cizme cu toc, sau poate cizme joase, în stil cowboy sau peste genunchi, există cu siguranță o pereche de cizme care ți se potrivește perfect. Trebuie doar să o găsești.

Găsește-ți perechea perfectă de încălțări pentru sezonul rece pe site-ul Kalapod.net. Caută în gama variată de modele încălțările care se potrivesc perfect cu stilul de viață și personalitatea ta, și întâmpină frigul cu stil.

Sursa foto: pixabay.com