OSTEOCARE– aliatul femeilor in lupta cu osteoporoza

1 71941 original jpg jpeg

Ştiai că scheletul uman este format din 206 oase unite între ele prin articulaţii realizând împreună structura de susţinere a corpului uman? Oasele şi articulaţiile sunt astfel proiectate pentru a asigura maximum de forţă şi mobilitate ale organismului.

Pentru a se forma si a se mentine un schelet sănătos este esenţial aportul de calciu. Atunci când organismul nu primeşte suficient calciu,oasele sunt primele afectate,devenind moi şi fragile. Deficienţa îndelungată de calciu duce la osteoporoză,o afecţiune ce se manifestă prin deteriorarea ireversibilă a oaselor.

Femeile sunt primele ţinte ale osteoporozei. Cea mai bună metodă de a lupta cu această boală este prevenirea timpurie,cu ajutorul unui supliment nutritiv de calciu.

Un alt lucru care trebuie avut în vedere este faptul că,administrarea de calciu poate determina formarea de nisip sau calculi renali prin depunerea lui la nivelul rinichilor. Pentru a preîntâmpina acest efect negativ administraţi concomitent un supliment de magneziu sau alegeţi unul care să le conţină pe amândouă.

Osteocareeste soluţia ideală pentru toate problemele,datorită formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3,primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos,dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.

3daeba65e4ee389972f7442b6148e200 jpg jpeg

Comandă în perioada 1-10 iunie şi beneficiezi de oferta de 2+1 gratis la Osteocare.