Piese esenţiale pentru vara: cum le alegi uşor

Vara este anotimpul perfect pentru a te bucura de ţinute cool şi lejere. Totuşi, vara este şi anotimpul distracţiei, al vacantelor şi al serilor cu prietenii, aşa că nu ai vrea să pierzi prea mult timp în faţa oglinzii atunci când te pregăteşti.

image

Vestea bună este că există o mulţime de piese esenţiale, uşor de achiziţionat şi uşor de asortat, de care te poţi bucura toată vara.

Descoperă cum să alegi uşor piesele esenţiale de vară pentru garderoba ta:

Sandalele de damă

Sandalele de damă se număra printre cele mai bune opţiuni pentru vara. Acestea sunt uşor de purtat, uşor de asortat şi vin într-o mulţime de forme şi modele. Este o idee bună să ai mai multe modele de sandale de damă în garderobă. Pentru ocazii speciale, alege o pereche de sandale înalte, fie cu toc gros, fie cu toc cui. Pentru ţinute de zi cu zi, poţi integra în garderoba ta atât sandale gladiator, cât şi sandale stil şlapi, iar papucii de damă sunt şi ei o super idee pentru un outfit lejer de zi.

Dacă îţi doreşti ţinute de plajă reuşite, atunci ai nevoie şi de o pereche de slapi de damă coloraţi.

Blugii

Blugii rămân o piesă de rezistenţă a garderobei feminine, indiferent de anotimp. Pentru sezonul cald, alege blugi din denim subţire, în nuanţe deschise de bleu său alb. Blugii de vara nu trebuie să fie rupţi, deoarece rişti să obţii ţinute vulgare. Alege în continuare modele clasice, precum jeanşii skinny, boot cut, evazaţi sau boyfriend.

Tricourile

Tricourile, pecum blugii, sunt un must în orice garderobă şi se pot purta atât vară, cât şi în alte anotimpuri. Dacă vrei să te bucuri de ţinute confortabile vară, alege tricouri din bumbac sau din pânză, materiale prietenoase cu pielea, care îi permit acesteia să respire. Este o super idee să ai cel puţin 4-5 tricouri în garderobă. Alege un model alb, unul negru, două tricouri colorate şi unul într-o nuanţă neutră, precum bej sau gri.

Nu uita că tricourile nu trebuie să fie foarte mulate pentru un look de zi sau de seară reuşit. Alege modele uşor oversize, în care să te simţi confortabil şi care să nu te strângă.

Tricourile simple se pot asorta cu jeanşi, fuste, pantaloni eleganţi, dar şi cu îmbrăcăminte sport, precum colanţii.

Maiourile

Maiourile sunt perfecte pentru vară, în special dacă îţi plac ţinutele simple, uşor de realizat. Alege în garderoba ta cel puţin 3-4 modele de maiouri, în nuanţe neutre sau pastelate, tot uşor oversize, precum tricourile. Materialele trebuie să fie şi ele de calitate, aşa că optează fie pentru satin, fie pentru bumbac sau în.

Seturile din materiale lejere

Seturile din materiale precum inul sau satinul sunt perfecte pentru ţinute lejere şi feminine de vară. Alege seturi alcătuite din cămăşi sau tricouri şi pantaloni lungi evazaţi sau fuste. Un set este o alegere minunată dacă vrei să ai outfit-ul gata în timp record. Nu va mai trebui să stai să te gândeşti cu ce asortezi fiecare piesă în parte şi vei fi gata în câteva minute.

Rochiile

Rochiile sunt esenţiale în garderoba de vară, în special dacă îţi plac ţinutele smart casual sau elegante. Alege cel puţin 3-4 modele de rochii de vară. Printre cele mai populare croiuri pentru sezonul cald se număra rochiile mini colorate, rochiile maxi din materiale vaporoase şi sarafanele.

Rochiile merg de minune cu balerini, sandale de damă, espadrile sau tenişi, în funcţie de croiul lor şi de stilul tău vestimentar.

Fustele

Fustele sunt şi ele o super opţiune pentru ţinute feminine de vară. Poţi alege fuste plisate, fuste din piele, din denim sau chiar modele mini, din bumbac ori satin. Nu ai nevoie de foarte multe fuste în garderoba ta pentru a crea o mulţime de outfit-uri. Alege 2-3 modele, în culori diverse, din materiale diferite.

Îmbrăcămintea sport

Îmbrăcămintea sport este utilă indiferent de cât de des faci mişcare. Fie că faci sport o dată pe lună sau o dată pe săptămână, vei avea nevoie de îmbrăcăminte adecvată. Pentru vară, este o idee bună să alegi îmbrăcăminte sport din materiale subţiri. Poţi alege colanţi scurţi, maiouri şi adidaşi din materiale subţiri.

Vara nu este o idee bună să porţi treninguri sau hanorace din materiale groase deoarece nu te vei simţi confortabil atunci când faci mişcare. Temperaturile ridicate impun folosirea de materiale prietenoase cu pielea, care îi permit acesteia să respire, în special atunci când afară este canicula.

O garderobă completă este bina să conţină piese care se potrivesc stilului tău şi pe care le poţi purta într-o mulţime de combinaţii. Nu este o idee bună să îţi umpli dulapul de haine pe care să le porţi o singură dată, pur şi simplu nu are rost să cheltui banii în acest sens. Este de preferat să optezi pentru piese clasice, de calitate, pe care să le poţi integra în cât mai multe ţinute, fie ele de zi sau de seară.



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg