Prietena ta are nevoie de o schimbare de look? 4 piese vestimentare care îi vor îmbunătăți stilul

Simte că nu mai este în pas cu moda de mult prea mult timp? Sau pur și simplu a încheiat o etapă din viața ei și vrea să își întărească decizia prin schimbarea garderobei?

image

Ca prietenă a ei, este de datoria ta să îi fii alături la bine și la rău și la nenumăratele plimbări prin mall pentru a găsi articolul vestimentar potrivit pentru noul ei stil.

Iată 4 piese vestimentare care îi vor îmbunătăți stilul prietenei ta dacă își dorește să facă o schimbare de look:

1. O pereche de jeanși

Primul lucru pe care prietena ta trebuie să îl achiziționeze atunci când vrea să își schimbe garderoba este o pereche de jeanși statement. Blugii pot fi purtați oricând, oriunde și în orice sezon, pe lângă faptul că sunt utilitari, comozi și funcționali. Este simplu să asortezi denimul cu alte articole. Poate fi purtat cu tricouri casual în timp ce merge la cumpărături, topuri mai elegante când iese la cină și o bluză și o jachetă formală atunci când merge la o întâlnire.

2. Un blazer

Un blazer de culoare neagră sau neutră trebuie să se găsească în garderoba oricărei femei, deoarece este o piesa foarte versatilă. Poate prietena ta are nevoie de ceva extra să pună peste outfitul ei de cină sau poate are nevoie să transforme un look casual într-unul business într-un timp foarte scurt. Blazerul este soluția pentru orice problemă vestimentară. Este o piesă care poate fi purtată în nenumărate ocazii și ținute, de aceea trebuie să îi recomanzi prietenei tale să își achiziționeze unul.

3. O rochie midi

Altă piesă vestimentară care trebuie să se regăsească în noua garderobă a prietenei tale este o rochie midi. La fel ca blazerul, este un articol destul de versatil, pe care o poate purta pe tot parcursul anului și în foarte multe ocazii, cum ar fi, la o întâlnire cu iubitul ei sau la o ieșire cu fetele în oraș, la locul de muncă, la o petrecere de aniversare sau chiar o nuntă, dacă dress-code-ul nu este foarte strict.

4. O pereche de botine

Ultimul lucru pe care trebuie să i-l recomanzi prietenei tale este o pereche bună de botine. Un alt articol versatil, care se potrivește mai multor stiluri vestimentare și este potrivit pentru mai multe ocazii. Fie că aceasta va adopta un look business casual, feminin sau sexy, o pereche botine pentru femei de pe Kalapod.net merge perfect cu orice va alege să poarte. Botinele sunt esențiale deoarece pot fi purtate vara cu o pereche de pantaloni scurți și un maieu, toamna cu un pulover oversize și dresuri negre sau primăvara, cu o pereche de blugi și o cămașă albă.

În concluzie, dacă prietena ta cea mai bună își dorește să își schimbe look-ul, ajut-o urmărind lista de mai sus și fiindu-i alături în procesul de actualizare a garderobei. Poate că nu va vrea să cumpere toate lucrurile de mai sus, dar cu siguranță că va găsi cel puțin una care se potrivește noului ei stil.

Sursă foto: freepik.com



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg