Coafuri la modă în toamna lui 2022

Toamna şi-a intrat în drepturi, iar noile schimbările te pot face să-ţi doreşti şi tu o modificare de look. Începe cu părul tău!

image

Există o mulțime de modalități de a-ți actualiza înfăţişarea în toamna aceasta. Părul nu face excepție. O tendință importantă în acest sezon este experimentarea. S-ar putea spune că orice merge dacă te pune în valoare.

În general, tendința coafurilor ușoare și ciufulite pe care le-am văzut în această vară se va păstra şi toamna numai că se merge spre ceva mai îndrăzneț. Potrivit expertei americane Leysa Carrillo, fondatoarea Academiei Forever Curls, „acesta este momentul potrivit să încerci tot ceea ce ți-ai dorit întotdeauna”. Dacă nu ai idei, le găseşti în cele ce urmează

Bretonul-cortină

Bretonul a fost întotdeauna o modalitate ușoară de a ieşi în evidenţă. În toamna lui 2022, vom vedea o mulțime de bretoane în multe stiluri diferite. Bretonul cortină a fost o tendinţă care nu va dispărea. Sezonul acesta, se poate combina cu o tunsoare care cade sub umeri, precum şi cu o tunsoarea șic și ciufulită.

O altă variantă este bretonul mai lung, care îți pune pomeții într-un unghi avantajos, curbându-se pentru a încadra pomeții și maxilarul.

Vezi şi: Cu sau fără breton? Ce tunsoare să alegi în funcţie de forma feţei

Tunsoarea clasică cu un breton care încadrează fața este, de asemenea, în tendinţe. Hairstylistul vedetelor, Sunnie Brook, spune că „decizia de a-ți tunde părul cu breton poate stârni temeri, dar dacă vrei ca părul să-ţi încadreze fața, toamna este momentul potrivit pentru o astfel de tunsoare”. A opta pentru un look total nou al părului poate fi intimidant, dar din moment ce experții spun că este momentul perfect pentru o transformare totală a coafurii, atunci poate primeşti imboldul pentru a face o schimbare.

Straturi dramatice

Tunsorile în straturi, ca acela fluture, sachel sau cele tipice pentru anii '70, sunt cu siguranţă o tendință importantă în hair styling în această toamnă. „Partea bună este că toamna poți purta părul confortabil în cea mai mare parte”, a spus stilistul celebru, Andrew Fitzsimons, care îi are clienţi pe Kardashian, Jlo, Madonna. Acest lucru le oferă posibilitatea tuturor de a se juca cu straturi. „Îmi place să accept provocarea părului clasic, liber, cu straturi, să fac straturile dramatice, modelând cu adevărat fața și evidențiind pomeții și maxilarul”, a adăugat el.

Tunsoarea cu breton lung

O tendinţă alternativă la cea în straturi este tunsoarea cu o singură lungime, tip cortină. Ceea ce o face o tunsoare cu perdea este simetria și modul în care se întinde pe dedesubt și în față. Este nevoie să ai un cadru foarte lung în față. Bretonul lung este o modalitate de a-ți schimba aspectul fără decizia grea de schimbare a lungimii. Este o tunsoare ușor de întreținut și creşte frumos în cazul în care vrei să-ţi laşi părul mai lung.

Tunsoarea foarte scurtă

O schimbare la modă este şi cea foarte scurtă. Unele femei au încercat-o şi au deja propriul aparat de tuns, pentru că li s-a părut comodă. Desigur, există o mulțime de modalități de a face schimbări în tendințe fără a renunţa la părul lung.

Citeşte şi: Ce tunsori ţi se potrivesc, dacă ai faţa pătrată?

Dacă vrei să nu faci o schimbare radicală, părul de lungime medie este o alegere șic pentru această toamnă. Încearcă o tunsoare care încadrează fața. Pentru un aspect mai puțin dur, bob-ul Botticelli este un stil ușor ondulat.



Recente

femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg