Remedii pentru hipertensiune arterială. Foloseşte această mixtură!

1 73318 original jpg jpeg

Una din cauzele majore de deces şi boli de inimă în lume este mâncarea dăunătoare pe care oamenii o consumă. Din acest motiv e bine să foloseşti remedii pentru hipertensiune arterială.

Cantitatea mare de sare, grăsimi nesănătoase şi zahărul ascuns pot declanşa multe boli periculoase.

Ar trebui să începi să fii activ fizic,pentru a-ţi menţine greutatea normală şi,de asemenea,este important să păstrezi la nivel normal colesterolul şi tensiunea arterială. Evită alcoolul şi renunţă la fumat.

Ia în considerare cele menţionate mai sus,dacă vrei să-ţi protejezi sănătatea şi să previi multe boli.

Aceasta este o reţetă care te va păstra sănătoasă şi îţi va provoca multe schimbări benefice în organism.

Remedii pentru hipertensiune arterială - Ingrediente:

1 căţel de usturoi tocat

suc de la o jumătate de lămâie

1-2 linguri de ghimbir ras

1 lingură de oţet de mere

1 lingură miere naturală

Remedii pentru hipertensiune arterială - Mod de preparare:

Toate ingredientele trebuie sa fie amestecate până când vei obţine un amestec omogen. Se plasează amestecul într-un borcan şi se depozitează în frigider. Această mixtură trebuie să fie consumată pe parcursul zilei,înainte de masă. Poţi adăuga unpic de apă dacă ai probleme la înghiţire sau pur şi simplu adaugă-l în băutura preferată.

Beneficii pentru sănătate:

1. Remedii pentru hipertensiune arterială - Usturoiul-Previne ateroscleroza,scade trigliceridele,colesterolul şi zahărul din sânge.

2. Ghimbirul-Scade trigliceridele şi colesterolul şi este chiar mai benefic pentru acei oameni care suferă de diabet zaharat,sindrom nefrotic,alcoolism si hipotiroidism.

3. Remedii pentru hipertensiune arterială - Oţetul de mere-Scade trigliceridele şi colesterolul. Normalizează zahărul din sânge şi insulina şi este foarte bun pentru cei care suferă de diabet de tip 2.

4. Mierea-În primul rând consumă miere în mod regulat şi va împiedica acumularea de colesterol în vasele de sânge.

Fa-ti analizele frecvent şi menţine nivelurile pentru trigliceride şi colesterol scăzute,pentru a preveni multe boli si acumulări de placi în vasele de sânge.

Mânca mai multe grăsimi naturale şi evită alimentele procesate. De asemenea,ţine minte să sporeşti activitatea fizică pe cât de mult poţi.

Semne că ficatul e bolnav