Rochii elegante pentru întoarcerea la birou

Femeile își doresc să fie mereu speciale și remarcate. Și, chiar dacă pandemia, munca de acasă sau scumpirile în lanț ne-au făcut să fim ceva mai precaute în privința cheltuielilor, asta nu înseamnă că nu trebuie să facem măcar de câteva ori pe an câteva excepții, pentru achiziții inspirate de rochii elegante pentru întoarcerea la birou.

image

O ținută frumoasă ne schimbă întotdeauna dispoziția. Faptul de a ne simți mai bine în pielea noastră îți pune mereu amprenta asupra stării de spirit. Tocmai de aceea o perspectivă fresh asupra ofertei și câteva piese noi în garderobă, ne poate ajuta să trecem mult mai bine peste toate, chiar și peste faptul că acum prezența la munca este pentru multe dintre noi,  în multe zile doar online.

Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit să îți prezentăm mai jos câteva rochii elegante care te pot face fericită, fie că lucrezi de acasă, fie că mergi la birou.

5 rochii elegante pentru întoarcerea la birou

1.  Rochie cloș cu mâneci bufante

Un model de rochie cu care te poți prezenta impecabil la orice tip de întâlnire, ideală pentru o ținută de zi sau formală, este rochia cloș, până la genunchi sau chiar mai lungă, strâmtă în partea de sus și cu mâneci bufante. Este o ținută cu care nu ai cum să dai greș, fie că alegi negru, verde, albastru, fucsia sau portocaliu.

 Am găsit pe acest  site de rochii elegante ,  rochia  aceasta albastră, elegantă și colorată, potrivită pentru birou și evenimente oficiale. 

2. Sarafan tip sacou

Un alt tip de rochie ce te ajută să ai mereu o prezență plăcută și de birou, este aceea gen sacou, cu curea în talie. Fie că optezi pentru o variantă cu mâneci lungi sau trei sferturi, vei fi mereu apreciată și la înălțime.

3. Rochie de stofă pe linia corpului

O rochie simplă, pe linia corpului, simetrică, asimetrică sau petrecută, cu prindere elegantă cu cataramă în talie sau pe o parte, este o altă variantă de ținută, ce-ți va conferi multă feminitate și senzualitate decentă.

4.  Rochie de voal colorată

Acest gen de rochie nu mai este folosit de multă vreme doar pentru atunci când afară este cald sau soare. Poate fi îmbrăcată atât singură, cât și pe sub un sacou, pardesiu sau jerseu elegant. Modele florale și culorile vii te pot ajuta să te simți  plină de energie și vitalitate.

5.  Rochie clasică  având aplicații din diverse materiale

Rochiile cu diverse aplicații, broderii, fundițe, catarame, platcă,  bentițe, dantele sunt o variantă de ținută care nu se demodează niciodată. Chiar dacă sunt retro, ele dau farmec și rafinament unor rochii, ce altfel pot părea prea simple și banale.

image

Toate aceste modele se pliază pe orice tip de siluetă. Ele sunt special concepute pentru a te susține în nevoia de reafirmare, atunci când ești prinsă într-o întâlnire online sau chiar te prezinți la birou pentru o ședință importantă.

Rochia este o piesă vestimentară  pe care orice femei trebuie să învețe să o aprecieze și să o introducă în ținutele elegante de birou, cu atât mai mult cu cât la ora actuală există foarte multe modele și variante, în culori și imprimeuri deosebite și rafinate.