Sezonul rece, perfect pentru ținute șic și călduroase

Sezonul rece și temperaturile mai scăzute își fac încet-încet apariția, însă acesta nu este un motiv pentru a ne transforma ținutele în unele anoste, lipsite de viață și fără personalitate.

image

Tot ceea ce trebuie să facem este să ne alegem piesele vestimentare potrivite, astfel încât să fie și călduroase, dar să arătăm și bine în ele.

image

Inspiră-te din cele mai noi tendințe în modă pentru a-ți crea ținutele preferate în acest sezon!

Nuanțe pământii și tonuri de alb

OK HRBORNONE 2321 jpg

Culorile pământii inspirate din natură sunt baza ideală pentru schițarea unor ținute elegante și confortabile în lunile mai reci. Ele creează emoții pozitive și sunt ușor de combinat între ele. Așadar, în garderoba ta de toamnă și iarnă, alege o schemă de culori dominată de bej, miere, maro-închis și alb variat, iar ca nuanțe poți alege roșu ruginit și portocaliu.

image

Stiluri idilice boho și slav revin în tendințe

image

Dacă îți dorești un look boem, romantic, este suficient să încorporezi câteva elemente boho și specifice slave în ținutele tale, care revin la modă. De exemplu, în loc să porți pantaloni lungi, alege o rochie lungă, tip cămașă, cu imprimeuri și decupaje florale, pe care o poți combina cu un pulover sau cardigan supradimensionat cu mâneci umflate și detalii din dantelă.

Must-have-urile acestui sezon sunt și pantalonii cargo tricotați, care pot fi purtați la ocazii de zi cu zi sau speciale, în funcție de accesoriile alese.

Pentru un look îndrăzneț și atrăgător, nu trebuie să ratezi câteva piese animal print din garderoba ta, iar vedeta acestui sezon este modelul cu imprimeu de leopard.

Ținutele all denim pentu un look fresh

image

Dacă mereu ți-a plăcut să te îmbraci în outfit-uri all-denim, acest sezon rece este ocazia perfectă să o faci! Piesele din denim sunt una dintre cele mai purtate piese vestimentare datorită versatilității și confortului lor. Îmbrăcămintea din denim continuă să fie populară în hainele pentru femei și bărbați. Pentru a crea o ținută ca aceasta, veți avea nevoie de trei piese de bază de blugi: o cămașă, o jachetă și o pereche de blugi. Asorteză-le  cu un pulover tricotat gros și o pereche de cizme sau ghete scurte tip chelsea, de piele întoarsă, pentru un aspect proaspăt și fără efort.

Piese în stil clasic, imprimeuri în carouri

image

Piesele timeless, de o calitate superioară, au fost mereu o investiție bună pentru orice garderobă.

Un palton din tweed în carouri, o rochie tricotată în carouri sau o pereche de pantaloni eleganți te vor face să arăți mereu impecabil, indiferent de ocazie.

OK HRBORNONE 1570 jpg

Pentru zilele friguroase de iarnă, poți alege un palton/o geacă din puf cu matlasare geometrică, cu lungime reglabilă și curea în talie.

OK HRBORNONE 2169 jpg

Tendințe de toamnă - iarnă la încălțăminte

image

În ceea ce privește tendințele pentru toamnă – iarnă 2022/2023 în materie de încălțăminte la femei, designerii propun modele potrivite atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante: de la mocasini cu platformă, cizme cu toc gros din piele, cu textură în relief, la nelipsitele ciocate și botine slip-on din piele întoarsă. În ceea ce privește colecția pentru bărbați, aceasta este dominată de modele de sneakers, precum și de pantofi de trekking, perfecți pentru ieșirile în natură.

image

@foto Born2be.com.ro



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg