Sfaturi care te vor ajuta să ai mereu o ținută atrăgătoare şi elegantă

Uneori poate fi dificil să echilibrezi viaţa de familie cu cea profesională şi, totodată, să găseşti timp şi pentru tine, astfel încât să arăţi mereu superb.

image

Dacă te întrebi care este secretul femeilor care reuşesc să fie mereu elegante, rafinate şi stilate, acest articol este pentru tine.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să fii mereu atrăgătoare şi elegantă!

Planifică-ţi ţinutele pentru fiecare dimineaţă

Este adevărat că nu poţi planifica totul şi că mereu trebuie să te adaptezi, dar sunt câteva lucruri de care poţi ţine cont pentru ca dimineţile să nu te prindă nepregătită. Exact aşa cum în weekend planifici meniul pentru întreaga săptămână, poţi planifica şi ţinutele pe care le vei purta în fiecare zi. Astfel, dimineaţa va fi mai relaxată, vei avea timp să te ocupi de detalii şi, totodată, vei avea ţinute bine gândite.

Inspiră-te de la alte femei

Alege câteva femei stilate pe care le admiri şi inspiră-te din ţinutele lor. Indiferent dacă este vorba despre o vedetă de pe Instagram sau o prietenă, poate fi o sursă excelentă de idei. Descoperă fashioniste cu care rezonezi şi foloseşte fotografiile lor pentru a-ţi crea propriile ţinute.

Dacă ai îndoieli rezervă-ţi variante

Când îţi pregăteşti ţinutele trebuie să ţii cont de destinaţie, eveniment şi persoanele cu care te vei întâlni, dar, dacă nu ai foarte multe informaţii şi ai îndoieli asupra ţinutei, poţi recurge la un mic truc. Să zicem că te-ai îmbrăcat cu o rochie foarte elegantă şi ar fi fost nimerită o ţinută casual. Poţi rezolva imediat situaţia cu o jachetă de blugi sau cargo care să confere lookului tău o tentă lejeră. Sau, să zicem că porţi o rochie casual şi ar fi trebuit ceva mai elegant. Poţi lua cu tine şi o pereche de pantofi eleganţi care să ridice ţinuta.

Ieşi din zona ta de confort

Nu strică niciodată să încerci ceva nou, indiferent dacă este vorba despre o nuanţă strălucitoare care iese în evidenţă, o pereche de blugi moderni sau rochii de damă extrem de sexy. Orice piesă vestimentară care nu se încadrează în stilul tău vestimentar obişnuit poate fi o surpriză plăcută. Aşa poţi descoperi tendinţe noi care ţi se potrivesc şi îţi poţi îmbogăţi ţinutele.

Accesorizează-ţi ţinutele

Poartă întotdeauna cel puţin un accesoriu la ţinutele tale. Poate fi un colier statement, o poşetă într-o culoare strălucitoare sau o pereche superbă de cercei sau chiar toate la un loc. O piesă de efect poate ridica instantaneu orice ţinută banală la un nivel remarcabil.

Creează-ţi o garderobă cu articole care se pot combina

Arma secretă a femeilor elegante este să aibă o garderobă cu piese care se pot combina şi asorta uşor. Aşa este mai uşor să găseşti rapid ţinutele potrivite. Prin urmare, investeşte în piese vestimentare clasice care nu se demodează cum ar fi cămaşa albă, o pereche grozavă de blugi, o rochie neagră simplă sau bijuteriile atemporale.

Trebuie să ai o pereche de pantofi superbi

Când vine vorba despre ţinute feminine şi elegante, o pereche de pantofi superbi în care te simţi minunat este esenţială. Culoarea, imprimeul şi stilul acestora au un impact uriaş, iar tocurile nu trebuie să fie prea înalte. Chiar dacă porţi o ţinută obişnuită, adăugarea unei perechi de pantofi care atrag atenţia poate schimba radicală aspectul tău.

Ai nevoie de o piesă WOW

Uneori ai nevoie la ţinuta ta şi de o piesă WOW cum ar fi o pereche uimitoare de cizme peste genunchi, o rochie vintage sau o poşetă de mână de invidiat. Păstrează în garderoba ta şi ceva de genul acesta pentru momentele în care trebuie să arăţi cu adevărat elegant.

Ţine cont de forma corpului tău

O altă regulă de aur a femeilor stilate şi elegante este să îşi cunoască forma corpului şi să aleagă doar piesele vestimentare care le avantajează. Orice femeie poate arăta superb, dacă ştie care sunt părţile ei forte care trebuie puse în evidenţă, dar şi părţile care trebuie mascate. Indiferent dacă ai forma de măr, de pară sau clepsidră, garderoba ta trebuie construită din piese care te avantajează.

Vârsta este doar un număr şi nu ar trebui să te afecteze

Nu te împiedica de vârstă când vine vorba de a încerca tendinţe noi sau o piesă care atrage atenţia. Indiferent de anii tăi, nu te sfii să încerci o pereche de blugi moderni sau o rochie vintage. Accesorizate cu stil, pot deveni piese de bază în ţinutele tale, iar tu vei arăta super!

Pregăteşte-te să arăţi incredibil în fiecare zi şi completează-ţi garderoba cu câteva piese stilate pe care să ştii că te poţi baza în ţinute variate. Alege să fii mereu elegantă şi stilată, ai încredere în tine şi experimentează! Cumpără haine de calitate pe care le poţi combina şi armoniza uşor şi accelerează-ţi ţinutele cu câteva piese de declaraţie care nu vor trece neobservate.

@pixabay.com



Recente

431c0c67 8ffc 26bd 966c 4e0b1331dcf7 jpg
clickpentrufemei ro (15) jpg
Tocanita cu carne de por si legume  Sursa foto shutterstock 144242482 jpg
Cum sa sprijini dezvoltarea cognitiva a copilului tau jpg
Lokma gogosele turcesti  Sursa foto shutterstock 2093256418 jpg
bust  foto   Shutterstock jpg
SPIRULINA si ENERGIA   este sau nu o sursa naturala eficienta2 png
fa ete dentare vs albire cat costa i ce op iuni ai jpg
asigurare pentru copii2488907223 jpg
Tocanita de vitel cu bere  Sursa foto shutterstock 512243932 jpg
shutterstock 2264813703 jpg
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
Metoda japoneza de slabit  Iti ia doar 10 minute pe zi  Sursa foto  shutterstock 1807805059 jpg
Mic dejun mai sanatos si gustos  Nutritionist si health coach Oana Valah  Sursa foto Bogdan Grigore jpeg
shutterstock 1830836342 jpg
shutterstock 526002256 jpg
Tocanita de pui cu legume  Sursa foto shutterstock 290756813 jpg
Baterie mentala descarcata Atentie la obiceiurile toxice  Sursa foto shutterstock 2314460303 jpg
clickpentrufemei ro (16) jpg
clickpentrufemei ro (15) JPG