Ţinute deosebite pentru această toamnă. Cum să arăți superb chiar şi atunci când e frig

Toamna este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, frunzele cad, culorile naturii sunt absolut senzaționale, iar hainele devin din ce în ce mai multe de pus pe tine.

image

Chiar dacă acest aspect nu este foarte plăcut (cui îi place să poarte pulover în locul unui tricou), te poți bucura din toată inima de răcoarea acestei perioade, mai ales că poți crea tot felul de ținute absolut fabuloase, temperatura aerului fiind perfectă pentru purtarea outfiturilor din mai multe straturi, care pot arăta superb.

Dacă și tu îți dorești să arăți superb chiar și la temperaturi scăzute, atunci matetrialul următor este pentru tine!

Cum să arăți superb chiar şi atunci când e frig. Idei de ținute cu stil pentru o toamnă de vis 

Toamna a venit și odată cu ea s-au instalat confortabil și temperaturile scăzute, care au luat locul rapid caniculei de lunile trecute. Însă, femeile își doresc să arăte bine, indiferent de temperaturi, intemperii sau alți factori. 

Chiar dacă pare mai dificil să arăți senzațional în sezonul rece (față de cel cald, când totul parcă strălucește), nu este imposibil. 

Iată ce trebuie să faci pentru a arăta superb și în perioada rece a anului: 

  • Ai grijă de tine! Mai ales dacă ai trecut de 30 de ani, pielea începe să își piardă din elasticitate, astfel că are nevoie de grijă suplimentară față de perioada de la 20 de ani. Folosește creme adecvate tenului tău, (în perioada rece tenul are tendința de uscare)  nu uita de zona gâtului și a decolteului (care au nevoie de același tratament ca și tenul), demachiază-te temeinic în fiecare seară și fă-ți cel puțin o dată pe săptămână o mască naturală pentru hidratarea feței.
  • Poartă ținute care te avantajează! Nu fi niciodată ”sclava” tendințelor din modă, chiar și mari designeri spun că este important să te îmbraci cu ce îți bine, nu numai să ții cont de ultimele trenduri. Așadar, ține cont de noutățile din lumea modei, dar adaptează-le stilului tău, corpului tău, numai tu știi exact cât de bine se așează anumite lucruri pe tine. 
  • Cumpără piese vestimentare care pot fi asortate cu ușurință la mai multe lucruri. Consumerismul a devenit o ”modă” a zilelor noastre, peste tot sunt îndemnuri la cumpărături necontrolate. Însă, tu poți face mai mult! Fă cumpărături inteligent, alege lucrurile de care ai cu adevărat nevoie, caută prețurile cele mai bune. Astfel, dacă îți dorești încălțări potrivite pentru tine, pe care să o poți combina cu cât mai multe piese vestimentare, poți încerca încălţămintea de damă de la Modastil.ro, locul ideal pentru găsirea perechilor potrivite. 
  • Fă combinații inedite. Pentru a arăta senzațional este important și felul în care îți alegi ținutele și cum le construiești. Lasă-ți imaginația să zboare, combină tot felul de piese (care la prima vedere par că nu au nicio legătură, dar împreună pot arăta superb) și vei reuși să creezi outfituri cu care vei întoarce toate privirile. De exemplu, poți încerca să porți o fustă midi din voal vernil, cu o pereche de ghete de lac negre, un pulover din lână și o jachetă din fâș. Nu uita de ciorapii asortați la culoarea fustei. Vei arăta senzațional!

Sau, dacă ești o fire mai îndrăzneață, poți încerca să porți pantaloni scurți (chiar dacă nu mai este vară, îi poți purta cu dresuri pe dedesubt) combinați cu un pulover oversized roz și o pereche de ghete crem din piele întoarsă.

Dacă vei ține cont de sfaturile din materialul de mai sus, te vei bucura cu adevărat de sezonul rece, iar tu vei arăta senzațional de parcă abia te-ai întors dintr-un concediu de pe o plajă însorită. 

Sursa foto: Pexels.com.



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg