Top 3 nuanțe de păr pentru fete cu ochi albaștri

Ochii albaștri au întotdeauna o sclipire captivantă în care simți că te pierzi. Efectul lor devine cu atât mai intens cu cât nuanța părului le oferă un contrast seducător.

image

Așa că, atunci când vine timpul pentru o nouă culoare de păr, ia mai multe aspecte în considerare. În primul rând, cu siguanță va prima preferințele tale. Însă, pe locul doi ca importanță ar trebui să fie atenția la echilibrul dintre nuanța părului și culoarea ochilor. Alege o opțiune care te satisface din mai multe puncte de vedere. Astăzi îți vom arăta care sunt cele mai potrivite nuanțe de păr pentru ochii albaștri.

1. Blond platinat

Vom începe topul celor mai spectaculoase nuanțe de păr pentru ochii albaștri cu regina vopselei de păr blond: blondul platinat. Această nuanță a metalelor prețioase a uimit o lume întreagă de pe micile ecane, în timp ce vedetele de Hollywood pășeau elegant pe covorul roșu. Astăzi, blondul platinat e accesibil oricărei femei care e dispusă la un proces mai complex de îngrijire a acestei nuanțe pretențioase.

Blondul platinat se potrivește de minune fetelor cu tenul deschis și subton rece. Ochii vor scânteia în mii de reflexii sticloase în momentul în care vor fi încadrați de acest tip de blond deschis, aproape alb. 

2. Cupru

Nu doar nuanțele calde de blond pun în evidență ochii albaștri. Însă și subtonurile incandescente de scorțișoară, portocaliu, aramă sau chiar pământiu sporesc farmecul femeilor cu ochi albaștri.

Atâta timp cât subtonul pielii tale este cald, vei merge la sigur cu această alegere de nuanță de păr. Cuprul îți va aprinde și mai tare licăririle albastre din priviri și, totodată, îți va evidenția accentele aurii din pielea ta.

Dacă îți place să fii întotdeauna în centrul atenției, adaugă efecte speciale în spectacolul din pletele tale cu șuvițe blonde. Aceste highlights vor oferi un joc de culoare răvășitor care vor atrage atenția tuturor. 

3. Roșu aprins

Nu roșcat, nu burgundy, nu blond căpșună, ci roșul pur încheie topul celor mai potrivite culori pentru ochii albaștri. Motivul pentru care această culoare și-a câștigat acest loc este tocmai fascinația pe care o creează atunci când e în compania unei perechi superbe de ochi albaștri.

Dacă îți dorești să fii unică și ești mereu deschisă schimbărilor drastice de look, atunci roșul intens este pentru tine.  

Culorile puternice mereu fac senzație în jurul lor. Însă și personalitatea femeilor cu ochii albaștri trebuie să fie pe măsură pentru a face față pasiunii cu care se afișează pretutindeni această culoare de păr. 

Roșul aprins se pretează fetelor cu ochi albaștri și un subton cald al pielii. Aceste 3 elemente sunt în armonie unul cu altul astfel încât să finiseze un profil ieșit din comun.