Top 3 perechi de încălțări pe care trebuie să le ai în casă iarna aceasta

Dragostea femeilor pentru pantofi nu mai este un secret pentru nimeni. Însă, de multe ori, acestea se îndrăgostesc atât de des de către o pereche, încât apartamentul devine neîncăpător pentru depozitarea garderobei.

image

De fapt, care sunt tipurile de încălțări de care avem nevoie în această iarnă?

Lumea iubitoarelor de pantofi se împarte în două categorii: cele care sunt mereu cu ochii după o  nouă achiziție și cele care caută mereu soluții pentru a-și simplifica garderoba. Odată cu sosirea sezonului rece, alegerea pantofilor potriviți poate fi dificilă. Majoritatea femeilor care caută soluții pentru a-și prioritiza încălțămintea se confruntă cu dilema dacă să-și aleagă pantofii de sport ușori preferați și riscă să fie frig sau să poarte o pereche caldă de iarnă în detrimentul ținutelor lor.

Indiferent de locul în care lucrează, o femeie va da zilnic importanță încălțămintei alese. Fie că este cald sau frig, încălțămintea trebuie să fie pe placul femeii, de multe ori acesta fiind un criteriu mai important decât confortul oferit.

Plecarea verii înseamnă, pentru multe dintre noi, renunțarea la cele mai amuzante și colorate încălțări, fie că sunt sandale romane, flip-flops sau stiletto, și trecerea la ghete femei. Însă, acest lucru nu înseamnă că cele ce iubesc culorile și modelele deosebite trebuie să renunțe la ele. Din fericire, regăsim pe piață o gamă vastă de încălțări potrivite pentru sezonul rece, perfecte pentru a fi piesele statement ale oricărei ținute.

Am identificat trei tipuri de încălțăminte care cred că vor face alegerea ținutelor mult mai ușoară și mai distractivă în acest sezon.

●    Ghetele

Ghete ori bocanci, important este să fie dintr-un material bun ce îi oferă piciorului confortul și căldura necesare în zilele în care temperaturile din termometre scad. O caracteristică importantă pentru ghetele masive, cu un design sport - casual, este ca talpa să aibă o grosime semnificativă, pentru ca cimentul rece sau ud să nu ajungă la picior. O altă proprietate importantă este impermeabilitatea, necesară în zilele ploioase sau cu ninsoare.

Iubitoarele tocurilor care nu se pot despărți de ele nici măcar iarna pot alege din modelele de ghete cu toc bloc, acestea având deseori și o platformă, ceea ce face piciorul să aibă stabilitate chiar și pe asfaltul nins. Bocancii sunt, fără doar și poate, nelipsiți din garderoba multora dintre noi, iar multitudinea de culori în care aceștia se regăsesc în rafturile magazinelor ne face ca decizia alegerii unei singure perechi să fie tot mai grea.

●    Cizmele

Cu sau fără toc, cizmele sunt încălțări iubite de toate femeile. La fel ca și în cazul ghetelor, materialul și talpa acestora sunt cele mai importante aspecte. Pentru ținutele casual, există modele perfecte ce oferă un plus de eleganță, cu toc, fără toc sau cu talpă ortopedică. Inclusiv pentru gambele mai groase se regăsesc acum o mulțime de modele potrivite.

Persoanele friguroase au parte, de câțiva ani, de modele create special pentru confortul lor. Sunt cizme cu model simplu, îmblănite, perfecte pentru orice ținută sport.

●    Pantofii sport

Sunt multe femei ce nu pot renunța la perechea de pantofi sport preferată. Din fericire, multe companii țin cont de această preferință și produc modele ce pot fi încălțate chiar și pe perioada iernii. Într-adevăr, acestea nu pot fi purtate în exterior o zi întreagă, ci sunt potrivite pentru zilele în care sunt mai multe drumuri de făcut programate. O sesiune de cumpărături la mall sau la un supermarket este ocazia perfectă pentru a purta o pereche de pantofi sport comozi.

Dacă faci parte din categoria femeilor ce doresc să-și reorganizeze garderoba, poți profita de ocazie și să te desparți de modelele pe care nu le-ai mai purtat de mult. Fie că alegi să le vinzi, dacă sunt în stare bună, ori să le donezi cuiva, toată lumea va avea de câștigat în urma acestei reorganizări.

Sursa foto: Shutterstock



Recente

pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg