TOP 3 trucuri pentru un look mereu impecabil

Să arăţi mereu impecabil nu este ceva imposibil de atins. Nu trebuie să îndeplineşti anumite criterii sau să faci foarte mari eforturi, dimpotrivă. Totul devine mai uşor atunci când ştii ce ţi se potriveşte, când eşti tu însăţi şi când ai grijă de tine exact aşa cum meriţi.

image

Nu trebuie să petreci ore în șir în fața oglinzii, să cheltui mii de lei pe haine sau să porți ținutele pe care le vezi în vitrine. Un look fără cusur este despre încredere, feminitate, dar și confort.

Dacă îţi doreşti o ţinută fără cusur oriunde mergi, iată TOP 3 trucuri utile

Descoperă ce haine ţi se potrivesc

Cea mai bună soluţie pentru a arăta mereu fără cusur este să încetezi să mai faci experimente vestimentare. Cel mai des, trendurile care se schimbă constant sunt cele care te îndeamnă să testezi o mulţime de tipuri de haine. Totuşi, acest lucru nu îţi aduce prea multe beneficii. Să zicem că ţie îţi plac ţinutele feminine, rochiile elegante, balerinii şi pantofii cu toc. Ei bine, dacă trendurile îţi arată că se poartă blugii rupţi şi adidaşii coloraţi, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te îmbraci şi tu aşa, mai ales dacă nu te simţi confortabil şi bine în pielea ta.

Hainele trebuie să reflecte o parte din personalitatea ta. Este o idee foarte bună să descoperi ce anume îţi place în materie de haine, în ce te simţi bine şi ce te reprezintă. Odată ce ştii ce ţi se potriveşte, nu ai niciun motiv să urmezi orbeşte trenduri sau să testezi mereu noi ţinute.

Nu ieşi niciodată din casă cu hainele murdare sau șifonate

Ţinuta este cartea ta de vizită, însă aceasta nu se referă neapărat la cât de cool sau cât de scumpe sunt hainele tale. Mai degrabă, acordă atenţie stării hainelor. Nu purta niciodată haine pătate, șifonate sau deteriorate. Asigură-te că ţinuta ta este impecabilă înainte de a ieşi din casă.

Dacă nu ai timp să calci mereu, soluţia poate fi un uscător de rufe de pe altex.ro, care îți va oferi numeroase beneficii. Cu ajutorul unui astfel de aparat, foarte multe haine vor fi gata de pus pe umeraş, fără să mai fie nevoie să calci. 

Îmbracă-te corespunzător anotimpului şi ocaziei

O ţinută impecabilă nu trebuie să se conformeze trendurilor, însă este necesar să fie în ton cu vremea de afară şi cu locul în care mergi. Nu este o idee bună să porţi pantaloni scurţi şi maieuri pe timpul iernii, nu doar din punct de vedere estetic, ci şi pentru confortul tău. De asemenea, nu vei purta o rochie de gală atunci când mergi la mall, dar nici nu vei purta blugi la un eveniment black tie.

Asigură-te că îmbrăcămintea este mereu adecvată locului în care mergi, dar şi temperaturii de afară. Astfel, ai toate şansele să ai o ţinută fără cusur la evenimentele la care participi.

O ţinută reuşita nu trebuie să şocheze, să epateze, să-ți provoace disconfort sau să îţi consume minute în şir pentru a o alcătui. Ca să arăţi mereu fresh, alege haine care ţi se potrivesc, ai grijă ca acestea să fie mereu îngrijite şi adaptează-ţi ţinutele în funcţie de ocazie şi anotimp.

Sursa foto: Pexels.com