Tunsoarea anilor ‘60 a revenit în trend. Iată ce se poartă în 2023!

Dacă îți dorești să faci o schimbare de look și totodată să fii în tendințe, află că anul acesta este la modă o tunsoare deosebită, care făcea furori și în anii ’60. Tunsoarea este ușor de realizat și de întreținut. Îndrăznești să o încerci? 

image

Când vine vorba despre aspectul podoabei capilare, fiecare femeie își dorește să aibă un păr sănătos, frumos și o tunsoare care să fie la modă și să i se potrivească mănușă. În timp ce multe reprezentante ale sexului frumos visează la un păr lung și la celebrele bucle lejere, stiliștii spun că anul acesta se poartă tunsorile scurte și look-urile specifice anilor ’60. Te-am făcut curioasă? 

Citește și: Ce spune coafura ta preferată despre felul tău de a fi 

Ce tunsoare se poartă în anul 2023

Potrivit revistei „Glam‟, în 2023 se poartă, în special, bobul stratificat adică tunsoarea scurtă care adaugă volum părului în partea din spate a capului.

Această tunsoare este ușor de aranjat, indiferent de structura părului, este modernă, elegantă și poate ascunde unele imperfecțiuni ale feței. Un bob stratificat include atât stiluri mai scurte cât și mai lungi. O altă veste bună este că poți alege propriul model de tunsoare, în funcție de tipul feței tale, de vârstă și siluetă! 

Citește și: Cu sau fără breton? Ce tunsoare să alegi în funcție de forma feței 

Ai multe opțiuni

Cea mai cunoscută variantă a bobului stratificat este versiunea în linie A - bretonul poate fi continuare păstrat și pieptănat spre lateral, iar volumul pică în partea inferioară a tunsorii (vezi galerie foto!). Această variantă clasică este perfectă pentru fiecare vârstă și siluetă. 

O altă versiune este bobul ondulat, cu șuvițe rebele, ce poate fi purtat atât la birou, cât și la ocazii speciale. Dacă ești o fire îndrăzneață, poți combina această tunsoare cu câteva șuvițe colorate. 

Știai că… bobul stratificat era cunoscut la începutul anilor 2000, precum tunsoarea Karen?  

Pentru un plus de eleganță, poți opta pentru bobul rotunjit perfect în ceafă. Această versiune este ideală pentru femeile cu forma feței rotundă. 

Cum se îngrijește această tunsoare

Un alt avantaj al acestei coafuri, este că nu are nevoie de prea multă îngrijire. Este suficient să folosești șampon pentru volum și un balsam pentru tipul tău de păr. Pentru a menține forma tunsorii, nu uita să îți tunzi vârfurile o dată la 6-8 săptămâni!   

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock