Vestă din blană pentru damă - naturală sau sintetică? Iată 6 motive pentru care să alegi blana naturală

Te-ai hotărât să investești într-o vestă blană damă, dar nu știi ce să alegi dintre blana naturală și cea artificială? Știm, sunt multe lucruri de analizat, iar acest ghid vine exact în ajutorul tău!

vesta blana2 jpg

Trebuie să știi, încă de la început, că nu există piesă vestimentară care să poată concura la capitolul „confort termic” în fața hainelor concepute din blană naturală. Descoperă toate beneficiile de care vei avea parte de la acestă tipologie de vestimentație premium! Iată totul despre o vesta blana dama.

Aspectul estetic deosebit al hainelor de blană naturală

În continuare, sunt extrem de multe femei stilate, independente și rafinate, care aleg să își îmbogățească garderoba cu o vesta blana dama sau haină de blană naturală datorită aspectului pe care îl are. Hainele din blană naturală sunt extrem de frumoase și evocă imaginea VIP-urilor pe covorul roșu. Strălucirea aparte pe care o are această tipologie de vestimentație nu se poate copia de blănurile false. Tot ce înseamnă material sintetic nu are strălucire și, chiar dacă industria de fast fashion face eforturi semnificative pentru a reda aspectul blănurilor naturale, este o provocare.

Textura blănurilor naturale nu se poate imita – Alege o vesta blana dama de calitate premium

Dacă nu ai atins niciodată o vesta blana dama sau o haină concepută din blană naturală de calitate premium, nu ai cum să îți imaginezi cât de moale, fină și plăcută este. Cu greu putem descrie în cuvinte textura cu totul și cu totul deosebită a pieselor vestimentare fabricate din blănuri naturale. Diferența dintre acestea și blănurile false este uriașă. Blana artificială, compusă din mase plastice, are o textură agresivă, robustă, care zgârie și care, în condiții de umiditate, devine lipicioasă. Îți recomandăm să cauți magazine specializate în comercializarea blănurilor naturale și să le faci o vizită de test.

Confortul termic al hainelor din blană naturală este de neegalat

Poate că blănurile sintetice reușesc să cumuleze aspecte de interes pentru cliente, cum ar fi prețul accesibil, dar atunci când vine vorba de confortul termic… lasă de dorit. Întotdeauna o haină din blană naturală va oferi un confort termic de neegalat. Confortul termic oferit de o blană sintetică este ușor comparabil cu cel al unei geci de fâș. În cele mai răcoroase zile, vei avea nevoie de multiple straturi de îmbrăcăminte ca să te poți bucura de confort, dacă optezi pentru gama de blănuri sintetice și nu pentru hainele de lux, concepute din blănuri naturale atent alese.

Pielea poate să respire, atunci când porți piese vestimentare din blănuri naturale

Există un aspect extrem de interesant ce vizează blănurile naturale, despre care se vorbește destul de puțin. Dacă îmbraci o haină de lux, din blană naturală, nu te vei supraîncălzi. Îi va permite pielii să respire, deci, implicit, nu vei transpira. Astfel, te vei putea simți bine în pielea ta, fără să existe niciun risc de transpirație și, implicit, de disconfort. Nu uita nici că, în ciuda tuturor părerilor contradictorii pe acest subiect, blana naturală este un material sustenabil. Nu are nevoie de mii de ani pentru a se descompune, așa cum se întâmplă în cazul blănurilor false.

Iată magazinul de lux de unde poți cumpăra cea mai calitativă capă blană

Nu doar capa blana, ci și alte piese vestimentare de top te așteaptă în oferta celui mai popular magazin de lux. Acest magazin are o tradiție ce datează încă din 1939 și se află în aceeași locație de 27 de ani, iar calitatea deosebită a pieselor pe care le comercializează a menținut brandul în topul comercianților de lux din țara noastră.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg