Outfitul pentru festival – cum îl alegi, la ce să fii atentă

Pregătirea pentru un festival nu este o sarcină ușoară, deoarece există multe detalii de luat în considerare dacă vrei să te simți în largul tău la eveniment și să trăiești o experiență de neuitat.

image

Atunci când vine vorba despre outfitul de festival, fie că este vorba de o rochie de vară, fie de un crop top, de blugi sau de un tricou, există modalități de a te a crea ținute memorabile de festival cu ajutorul oricărui item.

Iată ce să ai în vedere atunci când îți creezi ținuta de festival.

Ținuta de festival - o gamă vastă de opțiuni confortabile

Când vine vorba de ținuta de festival, posibilitățile sunt nesfârșite. De la topuri croșetate, la seturi din două piese și rochii, imprimeuri îndrăznețe la bijuterii și genți, de la cizme, la adidași și sandale confortabile, secretul unei ținute de festival constă în echilibrul dintre confort și eleganță.

Pentru ținuta potrivită de festival, alege articole care te fac să strălucești în mulțime, dar pe care te simți confortabil să le porți. Nu vei dori să petreci o noapte întreagă într-o salopetă prea strâmtă sau o pereche de sandale care te jenează.

Așadar, confortul este cheia. Fie că este vorba de o rochie de festival vaporoasă, fie de o fustă cu talie înaltă, o ținută de festival trebuie să fie veselă, confortabilă și memorabilă.

Dacă totuși alegi o ținută mai simplă, pe care să o scoți din monotonie, sau vrei să realizezi un look complet, poți plusa la capitolul make-up. Alege o pereche de gene false și un fard metalizat pentru a-ți evidenția privirea.

Optează pentru țesături care respiră

Dacă există momente potrivite pentru a te lăsa purtată de val, atunci festivalul este unul dintre acestea. Nu îți fie teamă să experimentezi când vine vorba de culori, modele și texturi îndrăznețe. Însă acordă atenție materialelor din care sunt realizate articolele vestimentare.

Vei dori să alegi țesături care lasă pielea să respire, mai ales dacă ai planuri mari în ce privește coregrafiile pieselor preferate.

Atunci când vine vorba de ținute de festival, crop topurile sunt întotdeauna o opțiune excelentă. Poți să le porți cu o pereche de blugi personalizați sau cu fusta preferată. Crop topurile vin în toate formele, mărimile și țesăturile, așa că poți găsi întotdeauna unul care să se potrivească stării tale de spirit.

Îmbrăcămintea de festival ar trebui să fie completată cu bijuterii statement, o pălărie și o borsetă mică pentru a-ți depozita lucrurile esențiale.

Culori și strălucire

Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru a te exprima prin intermediul ținutei. Ai ocazia perfectă să fii creativă cu ținute de festival unice, care reflectă cine ești în interior.

Alcătuiește o ținută care te va face să te simți încrezătoare, frumoasă și pregătită pentru a te simți bine. Adu un plus de culoare colecției tale de haine și alege un outfit de festival în nuanțe îndrăznețe, cum ar fi galben neon, albastru royal, roșu și verde. Culorile îndrăznețe te vor ajuta să ieși în evidență și să te distingi în mulțime, deoarece o ținută strălucitoare este ușor de observat.

Poți opta pentru coordonarea culorilor din cap până-n picioare sau poți amesteca și asorta diferite variante. Gândește-te în felul următor: poartă un outfit care iese în evidență, astfel încât, dacă te separi de grupul de prieteni, să fii ușor de găsit. Acest sfat poate reprezenta punctul de pornire al outfit-ului tău de festival.

Rochia de festival

Rochiile sunt adesea privite cu scepticism când vine vorba despre ținutele de festival, dar sunt piese incredibil de versatile și la modă, care nu trebuie subestimate.

Rochiile vin într-o varietate de stiluri, de la casual, la formal și îți permit să creezi look-uri unice pentru orice ocazie. De asemenea, ele pot face trecerea cu ușurință de la look-uri de zi, la cele de seară cu doar câteva accesorii simple.

Este ușor să te lași dusă de val și să cumperi rochii noi pentru festival, dar nu trebuie să fie mereu așa. Rezervă sesiunea de shopping pentru un accesoriu deosebit, care să completeze una din rochiile pe care le ai. Ești liberă să adaptezi și să improvizezi.

Așadar, indiferent dacă ești la prima participare sau ești o împătimită a festivalurilor, aceste sfaturi te vor ajuta să alegi ținuta potrivită pentru eveniment, astfel încât să te faci remarcată și, în același timp, să te simți în largul tău.

Sursa foto: shutterstock.com



Recente

clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg