Ai făcut o gafă? Aşa o repari!

1 47032 original jpg jpeg

Stai liniştită, toată lumea face gafe la serviciu. Important este să ştii cum să le „dregi” şi să ieşi cât mai puţin „şifonată”. Iată câteva posibilităţi.

Pe aceeaşi temă:

5 situaţii jenante la birou

Cât de bună e prietenia la serviciu?

Pregăteşte-ţi discursul

Tresari speriată la gândul că trebuie să vorbeşti în faţa colegilor sau a şefului? Nu de alta,dar ai un „dar” înnăscut de-a te bâlbâi sau de a scoate vreo „perlă” care să strice toată atmosfera. Dacă ai comis-o,continuă să vorbeşti,mai ales dacă eşti în mijlocul unei fraze. Iar pe viitor,fă-ţi un plan şi fii pregătită cu răspunsuri la eventuale întrebări.

Umorul,un aliat de nădejde

Ţi-ai murdărit dinţii de ruj,ţi-ai pus bluza pe dos sau te-ai plimbat în faţa colegilor cu fermoarul desfăcut? În astfel de situaţii,umorul te ajută să ieşi din ridicol. Fă o glumă,pentru că astfel se vor amuza şi ceilalţi,iar tu te vei simţi mai puţin jenată.

Este destul de neplăcut când o colegă îţi spune să te uiţi în oglindă,mai ales dacă sunteţi în public. Gândeşte-te că de fapt îţi face un bine,fii recunoscătoare şi ai grijă pe viitor.

Nu ai mai putut rezista şi ai spus vreo două vorbe de „dulce” la adresa şefului. Sau ai minţit că ţi-ai făcut treaba,dar tu nu eşti nici pe departe la zi cu munca. Dacă vorbele tale i-au ajuns la urechi şefului,eşti din nou într-o situaţie penibilă.

Ia-ţi inima în dinţi şi cere-ţi scuze. Nu-i uşor,dar recunoaşterea greşelii îţi mai poate şterge din vină. În plus,încearcă să vezi cum te-ai putea revanşa.

Podeaua umedă,colţul mochetei sau pantofii cu toc ţi-au făcut figura şi ai tras o buşitură sănătoasă? Ei bine,se întâmplă şi la case mai mari. Ridică-te cât de graţios te ţin puterile,imaginează-ţi că picioarele tale au fost admirate de colegi şi gândeşte-te că astfel vei avea o „scuză” dacă mai greşeşti câte ceva.Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg