Ce bărbaţi te pot face să suferi

1 49830 original jpg jpeg

De ce să plângi pentru un bărbat care ţi-a frânt inima? Nu poţi da timpul înapoi! Citeşte cele ce urmează ca să ştii dinainte măcar cinci dintre tipologiile de bărbaţi care nu merită atenţia ta.

Posesivul

De el poţi să fugi,dar vei scăpa greu. Dacă îi cedezi şi accepţi să fiţi parteneri,vei simţi că te sufocă şi că vrea cu tot dinadinsul să te domine. Nici vorbă să ieşi undeva fără să ştie sau fie şi el cu tine. Oricum,nu va trece mult şi va începe să te critice non-stop,chiar şi când nu sunteţi singuri. Ai luat două-trei kilograme în plus,pentru el e cazul să treci la regim. Te străduieşti să-i găteşti mâncarea favorită,îţi reproşează că nu eşti Petrişor în bucătărie şi-ţi face cadou cărţi culinare. Orice ai face nu-i bine şi asta numai ca să te pună el la punct şi să iasă priceput la toate.

Manipulatorul

La început,se poartă atât de frumos încât ai jura că el e alesul. Te convinge să faci orice să-i fii pe plac. Abia atunci când simte că te-a prins în mrejele lui,îşi schimbă comportamentul. Ia adesea hotărâri şi uită să-ţi ceară părerea,apoi începe să te facă să-ţi pierzi încrederea în tine,pentru a te controla şi mai uşor. Refuză discuţiile şi chiar dacă ajungeţi să vorbiţi nu-ţi răspunde concret la întrebări. Treptat,ajungi să te simţi vinovată că relaţia voastră nu merge pe drumul cel bun,când de fapt cel mai bine ar fi să-i spui adio.

Adolescentul

Suferă de sindromul Peter Pan şi se crede încă un adolescent indiferent de vârsta la care a ajuns. Pentru el prietenii sunt prioritari,casa lui arată ca după un taifun,schimbă des locurile de muncă şi abia dacă mai găseşte timp să ieşiţi. Nu te mira dacă se face dispărut un week-end şi-ţi spune că a mers la un festival de muzică rock sau dacă îşi aduce aminte de aniversarea ta după trei zile. E clar că nu-i de tine. Pentru el femeile sunt făcute să aibă grijă de el,să-l consoleze,să-i fie mai mult mame.

Mincinosul

Crezi că eşti prea credulă şi nu-ţi vei da seama în veci dacă un bărbat te minte? Aşa am zis şi eu până am întâlnit unul care îmi spunea tot ce voiam să aud. În general,un astfel de bărbat nu se sfieşte să­-ţi facă zeci de complimente,să-ţi spună adesea cât te iubeşte şi să te surprindă cu tot felul de cadouri. E prea bun să fie adevărat. În spatele vorbelor frumoase,de cele mai multe ori se ascund fie o iubită secretă,fie dorinţa de a te număra printre cuceririle lui.

Cuceritorul

Apropos de cuceriri,genul acesta de bărbat este un consumator pentru care adesea femeile au termen de valabilitate de un week-end sau doar de o noapte. Se crede irezistibil,îşi arată ostentativ cardurile de credit şi n-ai să vezi în portofelul lui vreo fotografie cu cineva drag. De altfel,vorbeşte mult despre ce maşină puternică are şi despre job-ul bine plătit. Rămâne la latitudinea ta dacă vrei să intri în jocul lui,dar mai bine nu-ţi pierde timpul. Ar trebui să-ţi pară rău pentru el. Are puţină stimă de sine şi se teme că nu merită nicio femeie pe care o cucereşte.