Ce faci când eşti geloasă pe fosta?

1 74602 original jpg jpeg

Într-o relaţie nu curge numai lapte şi miere, mai ales când îşi bagă coada...gelozia! Şi nu orice fel de gelozie, ci pe trecutul partenerului tău. Iată ce este de făcut:

Când a rămas amic cu fosta...

După o despărţire,„foştii” pot rămâne foarte buni prieteni. Iar tu,ca nouă parteneră,te poţi simţi nesigură,chiar geloasă. Fiindcă te temi că prietenia poate reaprinde pasiunea. Ca să treci peste această temere,ca femeie,trebuie să te gândeşti că şi tu ai un trecut,că ai iubit la un moment dat pe cineva cu care acum ai o relaţie de prietenie.

O altă cale de ieşire din această complicată ţesătură afectivă este încrederea pe care o ai în bărbatul iubit. Nu ezita să deschizi discuţii sincere cu el,să-i mărturiseşti temerile tale. Odată eliberată de acest stres,te vei putea concentra numai asupra lucrurilor bune din relaţie.

Când eşti geloasă pe copii lui...

Una dintre crizele provocate de gelozie apare şi când actualul partener are copii dintr-o relaţie anterioară. Deşi este firesc să meargă să-i viziteze,te dă peste cap. Căci,de fiecare dată când îl ştii alături de copii,te temi că ar putea să-şi reclădească familia şi să te părăsească.

Tototadă,te încearcă şi gândul că cei mici nu te plac şi,de aceea,complotează împotriva relaţiei voastre. Din fericire,cheia aceastei probleme o ai chiar tu. În loc să stai acasă şi să te consumi,sugerează-i partenerului tău că unele întâlniri cu copii pot avea loc chiar la voi acasă. Aşa,îi vei cunoaşte mai bine pe micuţi şi,în timp,chiar te vei putea împrieteni cu ei. Puteţi chiar să mergeţi în excursii împreună.

Când are mai mulţi bani decât tine...

Ei,bine,viaţa alături de o persoană care a mai fost căsătorită poate fi umbrită şi de problema banilor! Dacă femeile din trecut au avut o situaţie financiară mai bună decât a “actualei”,lucrurile se complică. Deşi soţul nu-i reproşează acest lucru,ea se simte vinovată de fiecare dată când apar neajunsuri în casă.

De aceea,se gândeşte că partenerul nu se simte bine în relaţie şi că banii într-adevăr aduc fericirea mult visată. Acest ghimpe din coasta unui cuplu nu poate fi alungat decât în momentul în care actuala parteneră conştientizeză faptul că dragostea adevărată nu are legătură cu banii. Nu ignora prezentul pe care-l aveţi împreună doar fiindcă te simţi nesigură din cauza situaţiei tale financiare.Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg