Ce nu poti schimba la barbati

1 48017 original jpg jpeg

Bărbaţii! Complicate firi! Greu să-i înţelegi, dar să mai şi schimbi câte ceva la ei! Există lucruri pe care, oricât te-ai strădui, nu vei reuşi să le transformi.

Gândindu-mă la toate acestea,mi-am amintit o vorbă a bunicii:„Niciun bărbat nu se schimbă pentru o femeie,aşa că,atunci când te-oi mărita,ai grijă să alegi unul cu puţine defecte!

Eu 50 de ani am încercat să-l schimb pe bunică-tu şi tot n-am putut!” Oare aşa o fi? Am întrebat pe la prietene şi cunoştinţe.

Orgoliul masculin este de... neclintit!

N-or să recunoască când greşesc în ruptul capului,pentru că nu degeaba sunt reprezentanţii sexului tare!

De aceea,nu lua foc de fiecare dată când te loveşti de un „nu”, ci laudă-l când face un lucru bun.

Şi este vital să înţelegi rolul pe care-l joacă dormitorul în relaţie. Bărbaţii trebuie să ştie că au capacitatea să-şi satisfacă partenera.

Mamele chiar cântăresc... greu!

Şi studiile spun că mamele au un rol important în viaţa bărbaţilor. După ce au intervievat 3.700 de bărbaţi,cercetătorii de la Universitatea din Iowa,SUA,au stabilit că mama este modelul de viaţă după care se ghidează fiul în alegerea soţiei.

Aşadar,nu încerca să-i schimbi relaţia cu acestea,pentru că este şi va rămâne una specială.

Ce este acela "Te iubesc"?

Femeile sunt,prin definiţie,romantice! Bărbaţii sunt pragmatici! Şi cum romantismul nu face casă bună cu masculinitatea,ar trebui să înţelegi de ce-ţi spune „Te iubesc” din an în Paşte!

Tu-ţi doreşti declaraţii,o floare,ca semn al dragostei ce ţi-o poartă,însă,pentru el,faptul că sunteţi împreună este de ajuns. El preferă faptele în locul unui „Te iubesc".

"Stai să o întreb şi pe mama!"

Uneori, ţi se pare că stai în casă cu soacra, senzaţie care vine de la soţul tău , fiindcă nu ia nicio decizie fără să o consulte şi pe mama lui.

În loc să-l cicăleşti şi să te enervezi din această cauză, mai bine adoptă o atitudine împăciuitoare. Zici ca el şi faci ca tine!

Nu le place să despice firul în patru

Ca femeie,când ai o problemă,o întorci pe toate părţile. El însă tace şi-ţi spune: „Da,dragă, găseşti tu o rezolvare!“

Te deranjează,pentru că ai impresia că nu-i pasă. Ei bine,bărbaţilor nu le place să discute atât de mult,aşa că mai bine prezintă-i direct soluţia găsită!

Pont

Pentru bărbaţi, este aproape imposibil să facă declaraţii de dragoste în public.