Cum afli dacă te place cu adevărat

1 54273 original jpg jpeg

Uneori poate fi dificil să-ţi dai seama dacă un bărbat te place sau nu. Acum flirtează cu tine, iar momentul următor nu mai eşti sigură de ce simte. Şi chiar dacă femeile sunt cele cu reputaţia că „se lasă greu”, a descifra semnalele unui bărbat poate fi la fel de complicat. Tocmai de aceea, am realizat o listă cu acele mici detalii potrivit cărora, bărbatul de lângă tine este cu adevărat interesat de tine.

Anulează un meci importantDacă este genul de bărbat care urmăreşte şi chiar merge pe stadion să-şi susţină echipa fovorită,dar ratează un joc important ca să stea cu tine,ia-l ca pe un semn clar că îi place de tine. Şi nu ne referim aici la acele meciuri neînsemnate,de mijloc de sezon,ci la alea mari! Dacă acceptă să vă vedeţi într-o astfel de seară,atunci ai dat lovitura. 

Unii bărbaţi au într-adevăr un anumit stil,atunci când vine vorba despre haine,însă dacă ieşi la întâlnire cu un băbat care pare scos din reviste,la acest capitol,fii sigură că nu e doar o întâmplare. Un astfel de efort trebuie înţeles ca atare,mai ales că ştim cu toatele că bărbaţii se îmbracă de obicei în jeanşi,tricouri şi doar câteodată în cămăşi. Consideră acest semn de bun augur,mai ales că bărbaţii nu fac astfel de gesturi cu oricine.

Un film şi a lua cina în oraş este reţeta ideală pentru o întânire reuşită,însă trebuie să recunoşti că nu aduce nimic nou sau creativ. Deci,dacă bărbatul cu care te întâneşti face eforturi susţinute şi caută mereu să te surprindă,ceea ce încearcă să-ţi comunice prin asta,este interesul real pe care i l-ai trezit. O să te ducă la cel mai nou restaurant din oraş,o să organizeze un picnic drăguţ sau îţi va găti chiar el ceva cu adevărat gustos. Prin asta încearcă să te cucerească şi să te impresioneze.

Băieţii şi bărbaţii sunt cunoscuţi şi chiar renumiţi pentru dezordinea de la ei de-acasă. Evident,nu toţi sunt la fel,însă majoritatea nu păstrează prea mult timp apartamentul curat şi aranjat. Din moment ce te aduce acasă,iar locul este curat şi aerisit,e clar că părerea ta despre locul lui intim este importantă. O casă frumoasă este indicatorul cel mai evident că un bărbat este atras de tine şi că părerea ta contează.Recente

Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg